SOMEREN 5 - RKSVO 3

Zondag 27 November. Op een mooie zondagmiddag beginnen we aan de wedstrijd Someren 5 - RKSVO 3. Stefan had een dubbele pijpuitlaat onder zijn auto gemonteerd dus konden we met veel kabaal richting Someren. Na enkele minuten vertraging (Djarno was de tas vergeten) begonnen we aan de wedstrijd. Na een onterechte corner kwam Someren meteen op voorsprong, 1-0 binnen 3 minuten. Ospel was veel beter de eerste 10 minuten, en dit resulteerde in de 1-1. Na een mooie steekpass van Harry bleef Luc koel en rondde beheerst af. Na 15 minuten kreeg Ospel een corner, Stefan telefoneerde even met Niek die hem daarna over de keeper inkopte, 1-2. (Even later) Na een goede actie kreeg Rik 'angerfist' Driessen de bal en de bank coachte hem "SCHIETEN", maar Rik legde de bal af op Niek die hem op doel schoot, een goede redding weerhield SVO van de 1-3. (Overgang) Net voor rust krijgt Stefan het aan de stok met een Someren-speler. 

Na de rust begon Someren beter aan de tweede helft, en binnen 5 minuten scoorde Someren ook de 2-2,een defensieve fout. Michiel (de trainer) riep meteen zijn telaat gekomen gladiator op dat hij moest warmlopen!! Ondertussen had Rik zijn vlag weer eens opgepakt, en verdedigde als 12e man de laatste linie van Ospel. Daarna kwam de rentree van Dennis. Zijn eerste balcontact kon niet veel slechter, want hij zette de Somerenspits meteen 1 op 1 met Martijn, die koelbloedig afrondde, 3-2. Ospel moest zich herpakken zodat ze hun 3e snackschaal op rij konden gaan verdienen. Joris en Michiel schreeuwden hun longen uit hun lijf, om alsnog de 3e snackschaal naar Ospel te schreeuwen. Niets kon aanvallend genoeg, het liefst hadden ze het laatste half uur 3-3-4 gespeeld. Na 70 minuten nam Dennis een corner die Luc Hermans binnenkopte, 3-3. Ospel speelde alles op alles en jahoor, Luc Hermans tikte na een goede individuele actie van Harry de bal achter de doelman, 4-3. Na 90 minuten voetballen kon je wel zeggen dat we een 'dikke pad' gevoetbald hebben.

9 punten, 3 snackschalen en 10 doelpunten in de afgelopen 3 wedstrijden. 

P.s. Maikel Vernooy was vandaag telaat gekomen, wat resulteerde in een kleding outfit van Maikel die een jurkje aanhad van Francé.(zie foto)  In de wandelgangen gaat rond dat Stefan snel naar huis ging vanwege een ondeugende avond met Francé.... 

Volg ons op Facebook