RKSVO 4 – ROGGEL 4

Na een turbulente transferperiode, waar het 4de nadrukkelijk op zoek was naar vers bloed, zijn trainers Mark. W en Driek. F aardig in hun nopjes. Sterspeler Jordy. J heeft het 4de verlaten voor zijn kameraden in Duitsland, oftewel Dind-j. Papa Naas heeft de voetbalschoenen aan de wilgen gehangen, hij vond dat hij wat meer quality-time nodig had met de kleine.
Tim. H vond het wel goed geweest in het 3de en heeft de overstap, tevens vooruitgang, gemaakt naar het 4de. Verder hebben ze nog Partyboy en Doelpuntenmachine Jesse. dL nog aangetrokken!

Vandaag staat dus Roggel op het programma, in tegenstelling tot vorige wedstrijden was er geen muziek, zou dit misschien ook iets met de focus te maken hebben? We begonnen de wedstrijd uitstekend, inzakkend en controlerend voetbal met als motto, laat hun maar het spel maken, had Roggel eigenlijk vrij weinig te zeggen. Je kon vanaf het begin al zien dat we vandaag aanvallend wel iets gingen brengen, met het lompe geweld van Kets en Joris. dL. Al snel kregen we een kans voor de nieuweling, de overigens een puike pot speelde, Tim. H, hij schoof alleen de bal net voorlangs. In de tegenstoot kreeg Roggel een corner, deze werd niet geheel vlekkeloos weggewerkt, de bal kwam vervolgens in de voeten; ik corrigeer in de handen van de Roggel speler, wat de scheidsrechter Rik. S niet gezien had, hij schoot beheerst het cadeautje erin.

Het 4de liet zich niet gek maken en nam de touwtjes in eigen handen, dit resulteerde in een goal van Stefan. S, die als rechtsback even uit positie was en toevallig het balletje erin schoot na een prachtige, in Barcelona stijl, aanval. De heren van PSV kunnen hier trouwens nog iets van leren. Voor de rust schoot Kets nog de 2-1 binnen, door we wat van hem gewend zijn ‘vechtvoetbal’.

Na de rust begonnen de helden van het 4de een beetje slapjes, we hadden geluk dat het vizier van Roggel niet helemaal op scherp stond, tevens stond er ook een goede keeper in de goal in de vorm van Wuppel. De conditie liet nog wat te wensen toe, want iedereen begon een beetje moe te worden, toch kwam Stefan. S er nog eens uit en maakte de 3-1. In de wandelgangen werd nog getwijfeld of het nu een voorzet was of toch een bekeken schot. Wij als 4de zijn er toch zeker van dat het een voorzet was, Stefan was volhardend aan het volhouden dat het een ‘bewustje’ was.

Roggel kwam er nog een aantal goed uit, alleen dit werd echter steeds uitstekend gepareerd, zodat het ook 3-1 bleef.

Na de wedstrijd kwam nummer 3, met de opmerking dat hun enige kans een schoot van Joost. S was, die zijn eigen keeper even wilde testen.

Volgende week wacht Duitsland 3 op RKSVO 4, de aftrap zal om 11:15 in Duitsland zijn (net over de brug, na de rotonde). Het is een helse tocht, maar iedereen is uitgenodigd!

PS.
Rik. S heeft echter een goede wedstrijd gefloten, voor de mensen die Rik. S kennen; Ja hij kan ook normaal doen zonder schoppen/slaan.