Rabobank Clubkas. Stem ook op RKSVO!

Beste leden,

Rabobank Weerterland en Cranendonck draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campage speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt hiervoor €125.000,- beschikbaar. Ook RKSVO doet mee!

Stemmen                                                                        STEM HIER!!!

Door uw stem kan RKSVO haar doelen realiseren! Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen van dinsdag 8 mei t/m woensdag 23 mei 2018 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Samen verdelen zij dan € 125.000,- onder het lokale verenigingsleven. Iedere stem is geld waard! U steunt ons toch ook? (Let op: alleen leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen stemmen).

Het is voor RKSVO belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door ook op RKSVO te stemmen tijdens Rabobank Clubkas Campagne.

Net voor de start van de stemperiode hebben leden van de Rabobank via de post een persoonlijke stemkaart ontvangen met een unieke stemcode en link naar de stemsite. Kijk voor meer informatie en het stemmen op www.rabobank.nl/weert. Kom in actie en beslis mee van 8 mei t/m woensdag 23 mei en help onze club.


Alvast bedankt voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

Bestuur RKSVO

Uitreiking van de cheques tijdens de finaleavond: 14 juni 2018, Poort van Limburg

Volg ons op Facebook