Vanaf 8 mei gaat de Rabobank Clubkas Campagne weer van start

Al vele jaren steunt de Rabobank Weerterland en Cranendonck in haar werkgebied de verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven invulling geven en verbeteren. Hiervoor organiseert de bank de ‘Rabobank Clubkas Campagne’. Voorgaande jaren beter bekend als 'Rabobank Samen Sterker'. In 2018 is er maar liefst € 125.000,- te verdelen onder de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Tijdens de ‘Rabobank Clubkas Campagne’ kunnen klanten die lid zijn van Rabobank Weerterland en Cranendonck hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld zij ontvangen. De stemperiode start op 8 mei en eindigt op 23 mei 2018.

RKSVO neemt ook deel aan de clubkascampagne en we hopen dat we evenals voorgaande jaren weer een mooi aantal stemmen vergaren. Meld je aan als lid van de Rabobank en dan mag je straks meestemmen om de pot te verdelen. Aanmelden kan gebeuren met behulp van deze link: www.rabobank.nl/lokale-bank/weerterland-en-cranendonck/uw-lidmaatschap/

 

Met het sponsorbedrag van de ‘Rabobank Clubkas Campagne’ kunnen we mooie doelen realiseren.

Dit jaar willen we het geld besteden om de stoelen en tafels op het terras te vervangen.

Dus …… schrijf je in als lid van de Rabobank en geef straks je stem aan RKSVO,

Bedankt alvast.

Volg ons op Facebook