Verslag en foto's dartavonden

Dit weekend werd er bij RKSVO weer gestreden voor de Houwakker Embassy. Op vrijdag werd er gedart door de senioren, de A-jeugd en de dames. Er waren 49 mannen die na loting in poules van 4 of 5 personen van start gingen. De tapkraan kon 4x open voor een halve liter bier, want Wil Douven gooide als eerste 180, vervolgens Peter Linders en Harry van de Boom gooide maar liefst 2x 180 op deze avond. Ook het damesteam was goed vertegenwoordigd. In 2 poules hebben 11 dames gedart en speelden Mariëlle Janssen en Sterre Pijnenburg de finale waarbij Mariëlle iets sterker was de Sterre. Mariëlle werd de winnaar bij de dames en ontving een prijs. Na diverse spannende dartrondes bij de mannen bereikten Wil Douven en Dennis van Rooijen de troostfinale en Harry van den Boom en Rob Vossen de finale. Mastercaller Chesron Geuns kondigde de finalisten aan en het 4-tal maakte zich klaar voor het spelen van de finales. Dennis kwam goed terug van een achterstand en wist uiteindelijk te winnen van Wil en eindigde dus op de 3e plek. Daarna begon de finale tussen Harry en Rob. Chesron gaf uitstekend verslag van de gegooide punten en uiteindelijk gooide Harry de beslissende pijl waarmee hij zich de winnaar van de dartavond mag noemen en de wisselbeker overhandigd kreeg. Er was een prijs voor de nummers 1, 2, 3 en 4 en Glenn Martens ontving nog een kleinigheidje voor de hoogste uitgooi, 110, van de avond. Het was een leuke avond voor de spelers en  de kijkers.Een welverdiende felicitatie aan alle finalisten!


Zaterdag konden de B, C en D spelers gaan uitmaken wie zich aan het einde van de middag winnaar mocht noemen. Bijna 40 spelers gingen de strijd met elkaar aan. Ook hier bleven er uiteindelijk 4 finalisten over; Dave Frenken en Brenn Stultiens hebben de troostfinale gespeeld. Dave won van Brenn en werd dus 3e. Vervolgens maakte Stan Dirks en Stan Frenken zich op voor het spelen van de finale. De finalisten werden door de overige spelers en leiders aangemoedigd. Stan Frenken wist te winnen van Stan Dirks en werd dus winnaar van de B-C jeugd. Ook hier een prijsje voor de nummers 1 t/m 4. Luc van Hulsen ontving een aardigheidje omdat hij deze avond de hoogste uitgooi had.

De activiteitencommissie bedankt de aanwezigen voor de gezelligheid, Chesron Geuns, Stefan Kanters en Daan Janssen voor hun hulp bij het maken van de wedstrijdschema's, de jeugdleiders en de A-spelers voor het tellen, het barpersoneel en uiteraard de VUT-ploeg voor het opbouwen en afbreken van de dartbanen.

Klik hier voor foto's senioren/A

Klik hier voor foto's B,C en D

MvG

Volg ons op Facebook