Verslag Familiedag 2019

Zaterdag 8 juni was de familiedag bij RKSVO. 's Middags waren er zo'n 60 jeugdspelers van JO07-mini t/m JO15 die samen met hun broertjes en/of zusjes aan een spellencircuit hebben mee gedaan. De stormbaan werd getrotseerd, er waren quizvragen, er werd op voorwerpen geschoten die in een goal waren bevestigd, een looprups, touwtrekken, koningsspel, behendigheid werd getest bij draagrolbal en met tennisballen werd er gegooid op Bert en Ernie. Groep 3 bestaande uit Stan Dirks, Wes Korsten, Diede Keulen, Yara van de Boogaert, Marvin de Wit, Cas van Bussel, Daan Koolen en Sjoerd van Deursen werd winnaar van het spellencircuit.
Tijdens het spellencircuit werd gestart met de voorronden voor de "Jan van Bertus Penaltybokaal". Bas Poels heeft dit wederom goed begeleid. Keepers Erwin Vaes en Guus Jacobs werden flink aan het werk gezet. Om 18.00 uur begon de finale. Daan Litjens behaalde de 3e plaats, Sjoerd van Deursen werd 2e en de winnaar van de Penaltybokaal 2019 is Daan Koolen. Het drietal kreeg de bekers uitgereikt door Jan Vossen. Antoine Hekers heeft Jan bedankt voor de sponsoring van de bekers en het aanbieden van bedrukte "rksvo-pennen".
In de kantine kon de inwendige mens versterkt worden door heerlijke frietjes met snacks.
Aansluitend zijn zo'n 20 spelers van JO17, JO19 en senioren gestart met een mini-mix toernooi. Winnaar van het toernooi: Niek van de Boom, Jorn Kessels, Sem Lankester, Tom Kessels en Collin Beenders.
Bas Coolen van Bascoo had inmiddels in de kantine zijn muziekinstallatie opgebouwd en de feestavond kon beginnen!
De winnaars van de periodetitels waren uiteraard van de partij; Veteranen 2 1e periode, RKSVO 2 2e periode en RKSVO 6 3e periode. Ook werden de winnaars van de gouden (hand) schoen bekend gemaakt. In categorie 1 ging de prijs naar Freek Meeuwissen en Patrick Houben en in categorie 2 was de prijs voor Patrick de Wit en John Steuten. Proficiat aan alle winnaars op deze dag!
Daarna werd er op ludieke wijze afscheid  genomen van 2 selectiespelers; Bas Verheijen en Luc van de Loo. In een prachtig filmpje hebben een aantal (oud)-spelers en oud-trainers herinneringen en wetenswaardigheden van Bas verteld. Luc werd door oud-teamgenoten Bas en Henk aan een quiz onderworpen en er werd met specifieke voorwerpen het lange termijn geheugen van Luc aangesproken. De sfeer zat er goed in. Een mooie dag en avond om op terug te kijken.
Een woord van dank aan de jeugdleden en broers en/of zusjes voor jullie deelname, ouders en opa's en oma's voor het supporteren, spelleiders voor het op- en afbouwen van de spellen de spelbegeleiding, Erwin, Guus en Bas voor de penaltybokaal, Jan Vossen voor de sponsoring van de bekers, deelnemers mini-mix toernooi, alle leden en anderen die op deze dag aanwezig waren,  Henk Roemen en Jan Caris voor het maken van de foto's, kantine personeel voor het verzorgen van het eten en iedereen voorzien van drank, Bas Coolen voor de muziek en uiteraard ook een dikke merci aan de activiteitencommissie voor de organisatie!

Klik hier voor foto's van Jan

Klik hier voor foto's van Henk

Volg ons op Facebook