Met twee Kupers-bussen naar latje trap bij VVV tegen Willem II

Op zaterdag 9 februari jl. zijn wij met onze JO12- en JO13-teams en ouders, broertjes, zusjes, maar ook andere RKSVO-leden naar de wedstrijd VVV - Willem II geweest kijken.

We vertrokken met ruim 85 personen met twee touringcars van Kupers en twee auto's naar Venlo. Gelukkig regende het niet, want we zaten op een tribune zonder overkapping. Er werd uitbundig gezongen en "laeve gemaaktj" met zgn. "klappers".

In het programmaboekje stonden we uitgebreid vermeld als Partnerclub van de week, zie bijgevoegde afbeelding.

De eerste helft was een matige wedstrijd van beide kanten. Net voor het rustsignaal scoorde Mlapa 1-0 voor VVV.

Tijdens de rust namen 5 spelers(sters) (zie bijgevoegde foto's) van JO-13, JO12-1 en JO12-2 deel aan het latje trap: 3 pogingen per speler om vanaf de 16-meterlijn op de lat te schieten. Twee spelers raakten elk 1 keer de lat. Een knappe prestatie, want zo gemakkelijk is dat niet.

Na rust was het spel veel beter aan beide kanten. Willem II scoorde in de 60e minuut 1-1 via een strafschop. Het betere van het spel werd geleverd door Willem II. Het was echter VVV dat scoorde, 2-1, wederom door Mlapa in de 77e minuut. De laatste 13 minuten waren erg spannend met een goedkeepende Unnerstal aan VVV-zijde. Hij wist zijn doel verder schoon te houden, waardoor VVV won en wij toch nog een spannende wedstrijd hadden gezien.

Tevens waren er drie bestuursleden uitgenodigd door het bestuur van VVV voor een hapje en een drankje in de ontvangstruimte van VVV.

Na afloop gingen we voldaan weer terug naar Doospel met twee touringcars van Kupers en twee auto's.

Voor herhaling vatbaar.

Volg ons op Facebook