Koningslust 3 - RKSVO 6 1-4 (1-2)

Vandaag de inhaalwedstrijd uit tegen Koningslust 3. Bij verlies kan Koningslust het zesde nog inhalen op de ranglijst. Bij winst van RKSVO 6 is de kans groot dat het in de eindstand op plaats 2 of 3 gaat eindigen.

De wedstrijd wordt matig begonnen met veel persoonlijke fouten op een overigens slecht en hobbelig hoofdveld met hier en daar zelfs scherven glas die waren overgebleven van een feest afgelopen weekend.

Ospel komt met 1-0 achter door een persoonlijke fout, maar komt ook weer op 2-1 voorsprong door persoonlijke fouten van Koningslust, Bas Geuns en Hans Brandes scoren.

De tweede helft een beter voetballend RKSVO met liefst vijf wisselspelers en diverse teamleden met blessures en een paar leiders langs de kant. Buiten de lijnen kunnen we ook een elftal samenstellen. Daarnaast ook nog een paar toeschouwers die, naar het leek, vooral naar Stefan Douven komen kijken. Gelukkig mag Stefan in de tweede helft invallen, anders was het voor hem en zijn persoonlijke toeschouwers wel sneu geweest :-)

Ospel zet in de tweede helft nog een tandje bij en loopt door nog een doelpunt van Bas en een prima goal van Maikel Vernooij (uit een voorzet van Stefan Kirkels) uit naar 1-4.

Nog 1 wedstrijd te spelen op zondag 27 mei. Als RKSVO 6 deze wedstrijd in winst om zet, wordt het 3e in de eindstand.