Mmc 4 - RKSVO 3

Voordat de kerktoren 9 keer geslagen heeft, moest SVO 3 al op de voetbalclub zijn. Wekkers zijn gezet, iedereen is op tijd naar bed gegaan en heeft al een topsport ontbijt achter de kiezen. Om 10'00 begint de wedstrijd tegen koploper MMC 4. Waar SVO 3 twee weken feleden nog van koploper Brevendia won, zullen ze ook vandaag tot het uiterste moeten gaan. De geruchten gaan dat MMC op een extra trainingskamp gegaan is, zodat ze niet verrast worden door het spel van de Ospelse Boeren.

Bij aankomst op Moesel vroeg de tegenstander aan Job 'helm' Feijen; 'wie hejjea in hemelsnaam 2 weake geleeje gewonnen van Stramproy?'. Job; 'doa kojjea zoe waal achter'. (Dit om 09'45 toen Job het veld op kwam om warm te lopen). De bank bestaat vandaag uit:

1. Rick Feijen (liesblessure)

2. Dennis van Rooijen (liesblessure)

3. Bas 'scheale' Coolen (kwalitatief niet goed genoeg)

4. Stefan 'opa' Stienen (hij zou eigenlijk niet meedoen ivm mieteritus)

5. Luc Stijnen (stormram voor de 2e helft)

6. Roel 'kopbal' Bongers (omdat hij te lang geslapen heeft)

7. Joris 'Mourinho' Truijen (trainert)

De scheids floot exact om 10'04 voor het begin van de eerste helft. Het veld was kut en de zon scheen de bank in de ogen, geen ideale omstandigheden dus voor de bankzitters. De eerste tien minuten was het spel op en neer. Dit was ook het moment dat de eerste goederentrein de voetbalclub passeerde. Ospel heeft in de eerste twintig minuten het betere van het spel. Met de druk naar voren voetbalt Ospel meer en meer op de helft van mmc. Wat eigenlijk ook wel logisch is, aangezien we uit voetballen. Het leukste moment van de eerste helft ging als volgt: Job ging een duel aan met mmc, mmc ging naar de grond en nam Job mee. Toen deed Job 'huwewewewe flikker op man' en toen deed mmc van 'huwewewewe flikker zelf op' en toen deed mmc zijn hoofd tegen de helm van Job en toen kwamen er allemaal mensjes tussen. Helaas, 8 minuten voor rust brak mmc door en via een intikkertje kwam de thuisploeg op 1-0. Om 10'48 kwam er een trein voorbij, die naar Maastricht ging. Patrick kapte ook nog een speler voorbij, wat veel gejoel van de bank opleverde.

In de rust heeft de reporter uitgebreid de tijd genomen om met alle 2 de supporters te praten. Ze blijken allebei fan te zijn van Gijs. Is natuurlijk ook wel logisch, iedereen is fan van Gijs. Onder het genot van een broodje mexicano en een broodje hamburger vertrokken de geblesseerden weer naar het veld. Bij aankomst bleek dat Niek vd Boom en Wuppel op de bank zitten. Deze wissel resulteerde uiteindelijk in een 2-0 achterstand, nadat onze keeper compleet mis zat bij een corner. Niek moest wissel bij gebrek aan prestatie, daarom mocht hij in de 60ste minuut ook gaan vlaggen. Uit sportief gedrag nam Gijs de vlag van Roel over. Toen Gijs gewisseld werd, liep hij eerst klagend naar de trainert toe. Daarna liep hij naar de supporters en gaf een van hen een heel schattig kusje. Nu mag de lezer beslissen of hij deze aan zijn vriendinnetje gaf, of aan zijn papa. Ook Wuppel is volkomen terecht gewisseld, hij is gepasseerd door Stefan. Wuppel speelde zo slecht, je zou haast denken dat hij bij mmc zou voetballen. De bank was erachter waarom Dennis 'geblesseerd' was, hij zou een goede tegenstander hebben vandaag. Uiteraard logisch dat hij daarom 80% van de wedstrijden niet meedoet. Na een hele mooie punter van Luc Stijnen bewoog het net van de goal, 2-1. Niek deelde de bank meteen mee dat Luc morgen op de training mocht lopen, want met deze goal kostte het de aanvoerder een halve liter. Na 60 minuten kwam Roel erin, en onze rots in de branding baco Dave werd eruit gehaald. Vlak hierna bleek deze wissel al bijna funest, want MMC kwam erdoor en schoot tweemaal op doel, 2 zeer goede reddingen van Patrick voorkwamen de 3-1. Helaas brak mmc vlak hierna alsnog door, en maakten ze de 3-1. Na de 3-1 vraagt Stef 'Brabander' Verberne een wissel aan, omdat hij 'kapot' zou zijn. Hierdoor krijgt Wuppel een tweede kans om zich te bewijzen als spits van Ospel.

Helaas brak mmc in de laatste minuten nog een keer door, en speelden ze de verdediging open, wat resulteerde in de 4-1. Mmc ging hierna tijd rekken door een tweede bal in het veld te gooien. Dit werkte, want hierna floot de scheidsrechter af.

Dienblad:
9 bier, 7 cola. Zelfs dit is teleurstellend vandaag. Aankomende dinsdag een straftraining, waarna het vizier op de volgende tegenstander staat: DESM 4.

MOTM: De gebroeders Stijnen. Het eerste duo in SVO 3 dat wél presteert.

Omdat Bas 'scheale' Coolen toch geen meter gelopen heeft, mag hij ook nog bij het 4e o0 de bank zitten. Hij gaat vanavond ook neuken, dus daarom zal hij wel niet al te veel energie verspild hebben vandaag.