MMC JO13-1 - RKSVO JO13-1

Het is 10:00 iedereen was op tijd  aanwezig. We verdeelden ons over de auto’s en we vertrokken naar MMC toe. Toen we aankwamen begon het niet zo goed. We waren namelijk de wastas vergeten. Leider John is snel naar de McDonalds gereden om daar de overdracht van de wastas te laten plaatsvinden(Bedankt  John en Jolanda). Met een beetje gehaast, geregel met de scheids en een hele korte warming-up stond toch iedereen op tijd op het veld. 

Eerste helft:

De eerste 10 minuten begonnen we goed. We waren fel en we wonnen alle duels. MMC had niets te zeggen. zelfs in de 8e minuut kreeg Max Konings een grote kans. Max was de keeper voorbij alleen de keeper pakte Max in plaats van de bal. Dit was helaas net buiten de 16. We kregen dus een vrije trap maar uiteindelijk leverde dit niets op.

Kort daarna zakte Ospel in. De duels werden niet meer gewonnen en de nauwkeurigheid ontbrak. Dit leidde uiteindelijk in de 24e minuut tot een counter waarin MMC de bal netjes afmaakte en Ospel 1-0 achterstond.

Rust:

Tijdens de rust hebben we het een en ander omgegooid. Hebben we de koppen bij elkaar gestoken, de schouders eronder gezet en we moesten hoe dan ook winnen van MMC

Tweede helft: 

De scheidsrechter floot voor de tweede helft. En daar gingen we weer. De peptalk in de rust hadden de spelers allemaal goed opgepakt. We wonnen weer duels, we gingen werken voor elkaar en er was veel meer beweging. Ook de verdediging  stond als een huis en MMC kon alleen maar achter de bal aanrennen. Dit leidde tot veel kansen maar helaas geen goal. Totdat Ospel een corner krijgt en Daan Litjens buitenkant voet de bal in de korte hoek tikt. 

Toen we die goal maakte stond er nog 10 minuten op het scorebord. Ospel werd feller en feller en het was wachten op een goal van Ospel. Uit een goede verovering op het middenveld pikt Daan Litjens de bal op en maakt een individuele actie waar de verdediging niet tegen op kan. Daan Litjens schiet op goal en wederom scoort Daan in de korte hoek. 

Nog 3 minuten te spelen staat het 1-2 voor Ospel. Die 3 minuten heeft de verdediging  van Ospel het helemaal dicht gehouden achterin. En uiteindelijk de wedstrijd over de streep gehaald.

Dit was zeker niet onze beste pot maar doordat we voor elkaar bleven werken en voetbalden als een team hebben we de wedstrijd gewonnen. Als we zo voor elkaar blijven werken dan gaan we nog meer punten pakken in de hoofdklasse. 

Volgende week tegen Helden. En dan knallen we er net zo hard op als tegen MMC. 

Spelers nogmaals!! Klasse gewerkt vandaag! Allemaal!

Volg ons op Facebook