RKSVO 3 - DESM 4

Na vorige week asociaal vroeg aanwezig te moeten zijn, mochten we vandaag om 11'00 aantreden. Nadat iedereen in de kleedkamer zat, kwam Djarno eens aankakken. Trots liet hij zien dat hij om 11'14 aanwezig was, maar 14 minuten te laat. De bank van vandaag:

- Opa Stienen
- Hennie 'ik ben super nuchter' Hendrix
- Gijs 'Patrick is een kutkeeper' van Bussel
- Jordi 'supersub' Hermans
- Dennis 'ik ben geblesseerd' van Rooijen
- Stef 'powerlifter' Verberne

Om 12'00 begon de kelderklasse wedstrijd, waarin het de bedoeling was dat Svo desm hoog vast ging zetten, in de praktijk werkte dit niet zo goed. Collectief druk zetten blijkt moeilijk te zijn. Sidenote: Gijs vB zijn ontbijt bestond uit 3 blikken bier, sambuca en goldstrike. Hier moeten we een voorbeeld aan nemen. Na een kwartier voetballen heeft Ospel al 4 grote kansen gehad, maar de scherpte ontbreekt. Bas miste een grote kans, waarschijnlijk omdat hij te vroeg gepiekt heeft. Baco Dave kopte de bal 10 meter over, en een schot van Niek 'stief leenks' van den Boom werd goed gepakt door de keeper.

Tussendoor even een vraag voor onze trouwe lezers: waarom zou je prins willen worden? Er mag gereageerd worden in de reacties.

Ondertussen geeft Baco Dave een splijtende pass op Niek, die op Messi aanse wijze de keeper verschalkt, 1-0. Na ongeveer 20 minuten en 8 seconden krijgt Ospel een vrije trap. Onze specialist, Job gaat achter de bal staan, en schiet hem vakkundig naar Someren toe. Specialist af sinds vandaag. Jordi vroeg zich trouwens af waarom Patrick iedere keer 'Rick' roept als hij een bal oppakt. Binnen 30 minuten had Dave zijn tegenstander zo zoek gespeeld dat hij al gewisseld werd. Ondertussen werd de reporter afgeleid op de bank, door een gesprek over de Super Bowl, waardoor hij de geweldige goal van Gijs gemist heeft, 2-0. Na 35 minuten gaf Bas een assist op Gijs, waarna hij deze vanaf 25 meter stijf in de kruising jaagt, 3-0.

5 minuten voor het einde van de eerste helft heeft Niek een interception, en kan Rick 'speedy gonzalez' Feijen een sprintje trekken richting de goal. Met een top snelheid van 7 km/u haalt hij de laatste man van Desm in, maar helaas was de spits van Desm te snel voor hem. Hierna kreeg Bas nog een kans, maar miste hij deze. De trainer wist wel waarom: er is te weinig geneukt vanmorgen. Voor volgende week wordt dus aangeraden om eerst te neuken, zodat er meer doelpunten gaan vallen.

Met de goede resultaten van de afgelopen weken, kon het natuurlijk niet uitblijven dat er meer supporters komen kijken. In gesprek met de ouders van Rick en Job kwam ook de vrije trap van Job voorbij. Jan en Francien hebben Job inmiddels onterft, en uit de familie verbannen. Brenda was trots op Basje.

In de rust worden Gijs, Dave en Roy gewisseld. De veteranen Rick en Stefan staan in de spits, we gaan dus over op de snelheid van onze spitsen.

Het eerste schot op doel van Ospel wordt geblokkeerd op de doellijn, door onze eigen Niek. Niek schijnt steekpenningen gekregen te hebben van Desm. De bal is inmiddels 2 keer over de omheining gegaan, respectievelijk gehaald door Stefan en Gijs. Na een kwartier voetballen werd Wuppel eruit gehaald, met een conditie die slechter is dan Jan Caris. In een onderling duel met de veteraan van de tegenstander wint onze opa het van hun opa. Hij legt de bal breed op onze superspits en die maakt hem koelbloedig af, 4-0. Met de laatste minuten op het fictieve scorebord, legt Opa de bal perfect met zijn slechte been in de rechterbovenhoek, 5-0. Onze vaste supporters weten dat hij geen goede poot heeft. Hierna besloot de scheidsrechter in kwestie Desm uit hun lijden te verlossen. Een welverdiende snackschaal en de MOTM halve liter voor Gijs. Ook de nodige pitchers werden achterover gegoten.

Dienblad: 11 bier, 4 cola
Aantal opmerkingen hoe traag opa was: 739
Aantal alcoholische drankjes Gijs vB had voordat de wedstrijd begon: 4
Aantal meters die Stan 'ijzeren long' gelopen heeft: 11

Volg ons op Facebook