RKSVO 3 - RKESV 2

SVO 3 op titelkoers

Vandaag mocht het 3e voetballen tegen Ell 2. Ell kwam met grote schrik naar Ospel, want SVO 3 is namelijk in bloed vorm. Afgelopen vrijdag is het strijdplan rapport, tijdens het bierpongen in Café De Prins, opgesteld. Termen als ‘’kom op Ospel, vanaf de eerste minuut’’, ‘’fel zijn’’, ‘’aan de binnen kant dekken’’ en ‘’coaching’’ zijn nadrukkelijk besproken en uitgewerkt. Belangrijke afwezige bij deze bijeenkomst was Niek vd B. Geruchten gaan rond dat hij aan het oefenen was om zijn eerste goal te gaan maken dit seizoen. Zal het eindelijk gaan gebeuren vandaag?

Geruchten, feiten en statistieken

  • Marco N. is met zijn voetbalschoenen in de verfpot blijven hangen;
  • Nummers van Volbeat draaien staat een levenslange gevangenisstraf op;
  • Bas C. slaapt onder een PSV dekbed;
  • De melkprijs staat momenteel te hoog;
  • De boetepot is nog onvoldoende gespekt. Dit komt omdat Rik S. elke keer stipt op tijd is. Verzocht wordt dat iemand dit stokje van hem over gaat nemen. In de het coalitieakkoord staat dat de accijnzen omhoog gaan.

Rommelige eerste helft

De naam van het kopje zegt al genoeg over hoe het verloop eruit heeft gezien. Mocht iemand deze vertoning hebben gefilmd, kan hij er goud geld mee kunnen verdienen door er een commerciële lachfilm van te maken. Om toch een greep te geven voor onze trouwe lezers waarop dit is gebaseerd: op een begeven moment kreeg SVO 3 een enorm grote kans. Dennis van R. gaf een enorm goede voorzet voor Rik S. in de 5m. Hij had maar een taak: deze bal er alleen nog in werken. Echter weten wij het nog niet of hij op het zijn Cruijferiaans of op de Messi manier deze bal erin wou werken. Echter schampte hij over de bal. Vervolgens kreeg Niek van de B. dezelfde bal. Ook hij schampte over de bal heen, waardoor wij nog steeds het cijfer 0 kunnen noteren voor het aantal doelpunten van Niek. Je zou zeggen, de derde speler van SVO 3 schiet nu wel eindelijk eens raak. Maar nee, deze mogelijkheid zit er niet in. Pluspunt wat gegeven kan worden is dat Dave de bal wel heeft geraakt en zelfs, je zult het niet geloven, op goal heeft geschoten. Echter ging deze mogelijkheid mis. Dit gebeuren heeft plaats gevonden met een voorzet! Echter is het niet SVO 3, maar ELL 2 die scoort voor de thee. Nadat Henk en Gijs gezamenlijk in de fout gingen, was het niet moeilijk voor de speler van Ell 2 deze bal in de goal te werken. SVO 3 vraagt zich tot op de dag van vandaag af waar Gijs en Henk aan dachten bij deze bal? Opheldering is gewenst. Door deze tegengoal komt de snackschaal in gevaar.

Gaat SVO 3 de snackschaal toch naar zich toetrekken?

Gaan de mannen onder leiding van trainer Joris T. het toch flikken? In de rust is er het nodige over gezegd om alsnog de snackschaal binnen te slepen. Het antwoord kwam van Rik D. Hij schoot uit een vrije trap, op zijn Cristiano Ronaldo’s, de bal in de goal. 1-1! Het woord kom op Ospel klonk nogmaals massaal op het veld. Echter was het weer Ell 2 die weer een goal maakte. Volkomen onnodig. Echter is Ell 2 wel verteld dat ze geen snackschaal zullen krijgen bij een overwinning. Verzocht werd aan Ell 2, nadat SVO 3 de aftrap weer had genomen, om medewerking te geven dat SVO 3 de snackschaal kan bemachtigen. Ell 2 heeft hier gehoor aan gegeven. Rik S. gaf een prachtige voorzet, die de verdediger van Ell nog prachtiger, via zijn eigen keeper, in zijn eigen goal werkt. Dit is al de tweede voorzet die Rik. S. dit seizoen heeft geleverd die de verdediger van de tegenstander op een prachtige manier in zijn eigen doel werkt. Zal het toch aangeboren talent zijn van de speler van SVO 3?

Lang kon SVO 3 niet genieten van de 2-2. Marco N. had volgens mij geen trek in een snackschaal, want hij speelde een bal te slap in op Dennis van R, die niet aan het opletten was bij die bal. Waarschijnlijk zat hij met zijn hoofd nog op de Coolsingel. Hierdoor pakte een speler van Ell 2 de bal af, die hem vervolgens in het doel werkte. 2-3. Enig gevloek was wel te horen van de spelers van SVO 3, die wel trek hadden.

De 3-3 hangt in de lucht voor SVO 3. Op een begeven moment wou Rik S. voorzetten, maar zijn bal werd door de verdediger over de achterlijn gewerkt. Niemand wou de corner nemen. Rik S. was aan het wachten op Bas C. of Niek vd. B, onze twee linkspoten. Echter had Niek v.d. B geen zin om de corner te nemen, omdat hij zijn ego hoog hield om beslissend te willen zijn om een doelpunten. Waarom Bas C. hem niet wou nemen blijft een raadsel. Rik S. liep aarzelend naar de bal toe, tot hilariteit en verbazing bij Maikel V. ‘’Hij gaat hem toch niet nemen, he?’’ en ‘’Die bal komt niet eens de 16 in’’ werd er geroepen door deze Maikel V. Echter liet Rik S. niet eens door middel van zijn mond, maar door middel van zijn voet zien dat hij wel een goede voorzet kan leveren. En ja hoor, je raadt het al trouwe lezer, Rik S. geeft een goede corner op Maikel V., die hem erin werkte. Hierbij zat wel een hand van de keeper van Ell bij, maar dat doet er niet toe.

Nu dat SVO 3 maar liefst drie keer is terug gekomen van een achterstand, gaat toch iedereen zich af vragen: komt de 4-3 ook op het scorebord? Gaat SVO 3, net als vorige week, de snackschaal naar zich toe trekken? Het antwoord is helaas nee. Scheidsrechter Chris S. vond het na 90min. welletjes geweest (nogmaals bedankt dat je hebt gefloten, ondanks dat je niet hoefde!). Trainer Joris T. kwam met de verklaring dat het teleurstellend is dat de snackschaal vandaag niet is bemachtigd, maar geeft aan dat SVO 3 nog op titelkoers is.  ‘’De prijzen worden pas op het einde van het seizoen verdeeld’’, geeft de altijd nuchtere coach aan. Hierin konden Bas C. en Dennis van R. zich in bekoren. ‘’Bij Feyenoord kan het ook altijd nog, dus waarom bij ons ook niet?!’’.

De helft van de waarheid

Nadat iedereen zich heeft gedoucht onder de beste apres-ski en Dr. Peacock nummers, ging SVO 3 de helft van de waarheid in: de derde helft! Zonder snackschaal, maar wel met bier. ‘’In deze helft laten we wel zien dat SVO 3 de baas is’’, geeft Jordy H. aan. En zo is het.

Volg ons op Facebook