RKSVO 3 - RKESV 3

Na 3 weken eindelijk weer een wedstrijdverslag van 't derdj. Dit omdat verslaggever van dienst tijdelijk fit geweest is. Maar wees gerust, de aankomende weken komen er weer verslagen.

Om 12'00 trapt Ospel af voor de laatste wedstrijd van Oktober. De winter is in het land en iedereen sterft van de kou. Hierdoor krijgen Stefan, Jop, Stan en Jordy rust (dit zijn de typische mooi-weer voetballers). De wedstrijd is 5 minuten bezig, als een speler van Ell de bal op de wreef neemt en hem van 30 meter aan de binnenkant van de paal schiet, 0-1. De wedstrijd gaat gestaag door, en Ospel komt iets beter in de wedstrijd. Net nu ik dit aan het typen ben, bewijst Ell het tegendeel. Met een goede kopbal verschalkt hij de keeper, 0-2. De bank heeft in ieder geval de conclusie getrokken dat het stervenskoud is.

Na 25 minuten kwam hét moment van de eerste helft; Stan ging thee halen voor de verslaggever en hemzelf. Ondertussen heeft Djarno zichzelf op 10 gezet, iets waar hij vaker last van heeft. Het opkomen is voor hem geen probleem, maar terugzakken blijkt conditioneel toch te zwaar voor hem. Ell krijgt het ook nog voor elkaar om de 0-3 te scoren, waardoor Ospel met 0-3 aan de thee gaat.

Na rust begint Ospel een stuk sterker als de eerste helft, en na een splijtend passje van Stan zet hij Gijs Jacobs 1 op 1, die dit koelbloedig afmaakt. Ospel ruikt bloed en met veel meer fanatisme dan de eerste helft begint Ospel aan de resterende 45 minuten. Na een overduidelijke handsbal van Ell die niet door de arbitrage gezien wordt, gaat hun spits 1 op 1 met Patrick. Helaas voor de spits verkeerd Patrick in bloedvorm (hij heeft vorige week 4 penalties gestopt), en stopt zijn poging. Een minuut later herhaald Patrick dit kunstje. De verhoudingen liggen in het midden, waardoor het een leuke wedstrijd is om te kijken. Na een afschuwelijke tackle op Jop 'auw mien lies' Feijen neemt Niek de vrije trap. De keeper bokst deze weg, waarna de bal bij Gijs komt. Gijs heeft met zijn killer instinct geen moeite om deze kans te benutten, 2-3. Vlak hierna wordt onze doelpuntenmaker schandelijk gevloerd, waardoor de speler van Ell met geel het veld mag verlaten.

10 minuten voor tijd brengt de trainert Wuppel weer in, waardoor hij een 1 op 1 situatie creëert achterin. Helaas kan Ospel in deze laatste 10 minuten geen potten meer breken, en verliest het met 2-3.

Enkele statistieken;

* Wuppel heeft met 71 minuten 7,5 km gelopen.

* Stan heeft met de warming-up 22 stappen gezet (0,01 km)

* Patrick v Rooijen heeft 0 fouten gemaakt.

* Jop is niet geblesseerd geraakt.

* dienblad 1: 14 bier, 3 cola

* dienblad 2: 13 bier, 4 cola

Volg ons op Facebook