RKSVO VE1 - RKSVO 3

Beste trouwe lezers,

Na lang wachten is hier toch weer een wedstrijdverslag van SVO 3. Vandaag stond een
oefenwedstrijd op het programma tegen de veteren. Na wat kleine kansjes in de beginfase voor
beide ploegen was het in de 6 e minuut al raak voor “ut derdj”. Een verkeerde terugspeelbal van de
tegenstander resulteert in balbezit voor N. Van de boom. Met zijn snelheid komt hij 1 op 1 met de
keeper en rondt koelbloedig af, 1-0. 7 Minuten later was het wéér kassa voor SVO 3. S. Hendrix
bedient G. Jacobs met een lepe steekbal, na een onrustige scrimmage bleek de bal toch te heet voor de keeper van de veteranen en kon Gijs de bal in het doel werken.

In de 19e minuut konden we voor het eerst genieten van een showduik van onze nieuwe aanwinst P. Houben. De veteranen kwamen door op links, maar de doelpoging werd prima gepareerd door onze doelman. In de 31e minuut wordt er goed storend werk verricht door onze TDI G. Jacobs. Via een combinatie met onze balvaste spits Niek B. werd vervolgens de keeper omzeild middels een fraaie kap en dit betekent de 2e goal van de middag voor Gijs. Het 3 e begon wat beter in het spel te komen wat een paar minuten later resulteerde in een fraaie kopbal van onze nummer 6, header Hennie.

15 minuten rust en een warm kopje thee heeft de veteranen goed gedaan. 7 Minuten in de 2 e helft werd spits Patrick de Wit in stelling gebracht welke de bal aannam en uiterst precies afrondt uit de draai. De veteranen konden maar 1 minuut genieten van hun doelpunt, want SVO weet ook hun spits in stelling te brengen. Door een “intikker” van Niek van de Boom werd de stand op 5-1 gebracht in het voordeel van SVO 3. Even later is het weer raak voor SVO 3, na 27 doelpogingen is het weer Niek van de boom die het net wel weet te vinden met een kopbal en tekent voor de 6-1. Het slotakkoord is echter voor de veteranen, de bal wordt via de linkerkant op de pantoffel genomen wat resulteert in een einduitslag van 6-2. De scheidsrechter vond het wel goed geweest en zodoende is de 3 e snackschaal voor SVO 3 een feit. Onder genot van een goudgele rakker werd het ook nog erg gezellig in de kantine!

Enkele statistieken:

- R. Bongers heeft vrijdag en zaterdag al de warming gedaan.
- Niek van de Boom gunt R. Bongers geen mooie assist door een 1 op 1 kans niet af te maken.
- Jekko, also known as, Jop Feijen betreedt in minuut 53 het veld op de 6 positie. Echter is hij niet van plan om veel meters te maken.
- “Wuppel heeft niks gepresteerd deze wedstrijd.” Gijs van Bussel, Ospel, 15 September 2019.
- Rick F heeft een sollicitatie gedaan bij real Madrid door een “zidaantje” uit te voeren
- Onze nieuwe aanwinsten voor dit seizoen zijn P. Houbska, Karel Caris, B. van Rooijen en W. van Rooijen. Ja, laatstgenoemden zijn vader en zoon.
- W. van Rooijen heeft het ook erg gezellig gehad in de kantine, echter heeft hij op de terugweg naar huis wel wat blikschade opgelopen.
- Quote of the day is van Stef Verberne: “Ik ga me vandaag lekker vol laten lopen”.