SV LAAR 4 - RKSVO 3

Midden in de nacht (08'30) vertrok SVO 3 richting Weert. Nadat Stan keurig op tijd (08'35) wakker gemaakt werd, en de boetepot gespekt werd, mocht Ospel om 09'30 aantreden tegen Laar. Na enkele keren gegodver en geklaag dat het g*dverdomme vroeg was om de wei in te moeten, floot de scheids voor het begin van de wedstrijd.

SVO trapte af en na 30 seconden, en 100% balbezit was Ospel duidelijk het betere team. Na 2 discutabele corners voor het thuisteam, kwam Laar wat beter in de wedstrijd. Met een ijzersterke bank (Roel B, 20 minuten geslapen, Jop F, geblesseerd, Stan H, 20 minuten verslapen, Joris T, trainer & vandaag ook inzetbaar als 3e wissel, en Dennis R, reporter en geblesseerd) heeft succescoach Joris genoeg opties achter de hand.

Na 10 minuten onderweg te zijn, komt Gijs 'Joa Mer' Jacobs door op de linkerflank, en geeft hem voor. De razendsnelle Rick 'speedy gonzalez' Feijen loopt zijn directe tegenstander eruit, en tikt hem eenvoudig in de verre hoek, 0-1. 2 minuten na zijn wereld doelpunt, wordt Rick getorpedeerd en moet geblesseerd het veld verlaten. Hiervoor komt Roel in de plaats. Rond een uur of 10, toen de zon eindelijk op was  probeerde Wuppel de keeper te verschalken, maar zijn poging van 40 meter kwam eenvoudig in de handen van de keeper. Stan heeft ondertussen welgeteld 2x gevlagd. Op slag voor rust kwam Gijs nogmaals door, maar Stieve Steef schoot recht op de keeper. Patrick 'mayonaise' v Rooijen keept de eerste helft steady, met enkele goede reddingen. Dit is in de vorige wedstrijden (Oda, 3 blunders en mmc, 2 blunders) wel anders geweest. Hierna mocht de thee naar binnen gegoten worden.

In de tweede helft werd Stan ingebracht voor Niek 'ik scoor meer als linkshalf' vd Boom. Niek werd vlagger, en Rick ging douchen. Joris is nu de enige overgeblebeven wissel.. waar gaat hok zichzelf neerzetten?!

De 2e helft is een kwartiertje bezig, waarna Patrick zijn gebruikelijke blunder maakt. Hij speelt de bal over 20 meter in de voeten van een Laar speler, en die schuift hem eenvoudig naast de Ospelse doelman, 1-1. Na een goede pass van Dave 'topkopper' Scheijven op Stefan, maakte Stefan een schwalbe in de 16-meter. De scheids trapte erin en kende na een VAR-momentje de penalty toe, die Wuppel benutte, 1-2. Hierdoor komt zijn doel van 17 doelpunten een stapje dichterbij, nog 16 te gaan. Na dit doelpunt werd Djarno (die een k*twedstrijd speelde) eruit gehaald, en kwam Joris erin als laatste man. Het duurde nog geen 3 minuten of hij had de eerste speler al gevloerd. Djarno zat nog niet koud op de banl, of hij moet alweer aantreden wegens een blessure van Roel (overigens de enige geblesseerde speler die geen liesklachten heeft).

Enkele minuten later komt er weer een blessure bij; Joris gaat er weer uit, en Niek komt erin. Jop 'helm' Feijen gaat vlaggen. Meteen krijgt onze vlagger commentaar, maar hij blijft stoïcijns op dezelfde manier vlaggen. Een vrije trap van Laar wordt goed gekeerd door Patrick. De goede tactische wissel van Niek wordt uiteindelijk beloond met een doelpunt. Met een sublieme passeerbeweging zet hij zichzelf 1 op 1 met de keeper, en dat is een koud kunstje voor de superspits van SVO 3. 2 minuten later kwam onze superspits weer 1 op 1 met de keeper, maar bang om de keeper publiekelijk te vernederen, speelde hij keurig op de keeper. Hierna floot de scheids af en was de snackschaal een feit.

Enkele statistieken:

Keeper - 1 blunder
Verdedigers - 3 vrije trappen weggegeven
Middenvelders - 3 panna's gekregen
Aanvallers - 3 1 op 1 kansen gemist
Vlaggers - 3 (Stan, Niek & Jop)
Vlagger Jop vlagde overigens voor buitenspel op een terugspeelbal van een eigen speler.
Waterzakdrager - 2x in actie gekomen
Buitenspel terecht; 3 keer
Buitenspel onterecht; 21 keer
Dienblad: 12 bier, 4 cola
Muziek powered by Gijs: on point ????