SVSH 3 - RKSVO 4

SVO 4 DOET WAT HET MOET DOEN IN EEN TROSTELOZE WEDSTRIJD TEGEN SVSH

De 6e van oktober aangebroken, tijd voor Ospel 4 om zich te verzamelen voor de 3e competitiepot van het seizoen, op naor de Heij in Someren. Kenmerken van deze ochtend: een koude windvlaag uit het zuid-westen en regen die de stelen deed pijlen (of hoe zeggen ze dat ook alweer). 10:15 aanwezig werd gemist door: Luc, Diesel, Mathijs (je weet wel, die basketballer), Senna, Stef en uiteraard de hoofdsponsor van de boetepot: Daan Kobussen himself. Spoiler: de boetepot heeft vandaag een inkomsten van €105 gekregen. Als dat zo doorgaat is een trainingskamp naar Olde Pekela in de voorbereidingen van volgend seizoen al bijna voor elkaar.

Nadat Mathijs van Lierop maar liefst 6 iceteas achterover had geschut, kon de collonne richting Sjummert.

Door naar de avonturen in Someren. De verse deuntjes klonken weer door de partybox, en de blauw-witte pakjes werden weer vol glorie over de dikke koppen getrokken. Mag gezegd worden: tijdens de warming-up vond er een zeer goede en kritische analyse plaats. Echter ging dit niet over voetbal, maar over het spel van de korfbaldames dat op het naastgelegen veld werd gespeeld. Zeg nou zelf, dat is toch geen sport joh? Nee, eerlijk is eerlijk: een betere naam voor de warming-up van vandaag zou zijn "Aafkeul-momentje" of "klaagkwartiertje". Nadat de nodige ballen uit de bosjes waren gevist was het tijd om aan de wedstrijd te beginnen.

Timo vertegenwoordigde vandaag in zijn eentje het tactische brein, aangezien Luuk een drukke man is. Na wat afgewezen verzoekjes om 2x 35minuten te spelen fluitte de scheidsrechter op zijn toeter. Wat op papier niet meer dan een formaliteit zou zijn, bleek in de praktijk een andere waarheid te geven. De eerste echte dikke kansen waren voor SVSH. Gelukkig was Patrick met zijn gedachte niet op het malieveld in Den Haag, maar kreeg hij de bal er een paar keer knap uitgefrommeld. Frommelen is het goede woord, want een redding met een elleboog en pols zie je niet iedere week. 'Sem Ziyech Lankester' tekende in een zeer slechte fase van SVO voor de 0-1. De lelijkste zijn de mooiste zullen we maar zeggen, de strijdlust bij de goal sierde de afronding. Na een knappe actie van Paul en het afleggen was het dezelfde Sem die ook de 2e voor Ospel erin prikte. Verder bedacht Luc zich nog even dat centraal achterin iets heel anders is dan rechtsvoor in het veld is. Oja in de 20ste minuut gebeurde er nog iets frapants: Stef 'kutzooi-verslapen-en-geen-auto-hier-staan" kwam richting de dug-out gescharreld. Dat was overigens een citaat uit de groepsapp.

Na een ingooi van SVSH en het zwak afschermen van de goal was het de nummer 11 van de oranje-zwarte die de bal met een kanonskogel achter Patrick schalkte. Waar ging het mis? Bij Senna die nogal stond te slapen. Die zelfde Senna vergat 2 minuten later om te gaan liggen nadat hij een been voor zijn kiezen kreeg. Geen penalty voor Ospel, kut. De scheids attendeerde de mannen er wel nog even op dat de VAR niet aanwezig is in de 6e klasse. Je meent het. Een balletje aan de ene helft op de winkelhaak en de andere kant op de lat konden niet voor verandering op het scorebord zorgen. Stan kan trouwens wel beter vlaggen dan Daan, maar wie niet eigenlijk.

Meer woorden aan de eerste helft vuil maken is niet echt nodig het was een drakenpot. Niet te vergeten: Jarno de Schaopenzak zorgt wel nog even dat wel met 1-3 aan de thee kunnen. Lekker pik.

Conclusies in de rust: wij waren slecht maar SVSH bakt ook niet echt pepernoten, en de thee valt in de smaak vandaag. Dankjewel theemaakkantinemevrouw.

Een ding mocht niet gebeuren in de laatste 45minuten, en dat was op 2-3 komen. Je verwacht het niet maar dit was wat er nou precies gebeurde. Mathijs had zijn snelheid van vorige week helaas thuis gelaten. Misschien te hard gelopen in Nijmegen achter de verse kip aan. Nadat de andere Mathijs werd vervangen door Stef kon de voorsprong gehandhaafd worden, en zelfs uitgebreid. Jarno en Sem waren gelukkig van grote waarde en op aangeven van Sem maakte Jarno er 2-4 van. Het was Nick die het naliet om de voorzet van Paul binnen te lopen, die hij echt op een presenteerblaadje kreeg. Slaoperd. Maar de 2-5 liet niet lang meer op zich wachten, en op aangeven van Senna prikte petfood na een individuele actie voor de 2-5. Een welverdiende hattrick. De scheids floot voor de laatste keer en de douches konden opgezocht worden in combinatie met een verse pitcher goud gerstenat. Een draak van een wedstrijd die we snel vergeten, de punten zijn weer in Ospel want ons een prima 9 uit 3 geeft. Jorn sprak nog tegen de pers na de wedstrijd en Björn heeft weer een handje vol shampoo van iemand anders gebietst, wat maakt dat we de avonturen in Someren af kunnen sluiten.

Conclusies:

- Speel je slechtste wedstrijd aan het begin van het seizoen, dan heb je dat ook weer gehad.
- Een partybus naar Nijmegen is niet bevorderlijk voor het niveau van de wedstrijd.
- Daan is inmiddels weer thuis, hij heeft onla
- Daan is inmiddels weer thuis, hij heeft onlangs de trein naar het zuiden gepakt.
- Luc concludeerde dat niet iedere Marokkaanse ten durum verkoopt, sommige verkopen alleen kip.
- Er is geen hap genomen gisteren van het bovengenoemde lapje vlees
- Jorn benomede nog iets over de meid gisteravond en een bosje siepels in augustus
- De nieuwe aanvoerdersband heeft het spelbeeld niet bevorderd.
- SVO 4 bestaat vooral uit mooiweer-voetballers, er komen zware tijden aan voor deze spelers.

Wij gaan een paar weken bijscholen en hebben onze volgende competitieve verplichting pas weer op zondag 27 oktober tegen Eindse Boys 3 in Duitsland. Tot de volgende!