Wilhelmina '08 2 - RSKVO 3

Beste trouwe supporters van SVO 3,

Vandaag, Zondag 27 September, stond de wedstrijd op het programma tegen Wilhelmina’08. Uit het verleden bleek dat dit voor de spelers van het 3e niet de leukste wedstrijd van het seizoen is…. Na een avondje vertoeven in de Prins was het op tijd verzamelen voor de gladiatoren en vertrokken ze om 10:13 stipt naar Weert. Ondanks dat Karel geen beginnende bestuurder meer is, is hij toch gezakt voor zijn rijexamen. Ik wist niet dat een Volvo V40 uitgerust is met een slippende koppeling, want dat schakelen ging niet zeer soepel. Ook is zijn sterkste punt niet het inparkeren, zie onderstaande foto. In het kader van, beter scheef erin dan recht erlangs. Maargoed, dat was de heenreis, tijd voor het wedstrijdverslag.

SVO 3 begon niet heel sterk aan de wedstrijd. In minuut 6 was het al raak voor Wilhelmina, de linksbuiten onderschepte de bal en speelde de zaag (Joris Truijen) uit. Onze veteraan Peter Beenders, die loverboy Patrick Houben verving kon de bal niet goed genoeg wegwerken en deze werd van afstand binnengeschoten door Wilhelmina. Nog geen paar minuten later werd de 2-0 binnen gepegeld door Wilhelmina. Deze zelfde linksbuiten kapte onze verdediging uit om vervolgens de bal in de lange hoek te krullen. SVO 3 deed vervolgens wat terug, onder leiding van Jekko werd Bas Coolen bereikt die makkelijk binnen kon tikken. De 3-1 en 4-1 van Wilhelmina was een domper, vooral omdat onze vlagger van dienst bij de 3-1 werd laten staan. Toch kon Ospel nog wat terug doen in de 1e helft. Jekko pikt de bal op bij een corner en met een magische sleep maakt hij er 4-2 van. Ook moet er nog even vermeld worden dat Bas Coolen een nieuwe bijnaam heeft! Enkelbreker Bas heeft de rechtsback van Wilhelmina om laten vallen en een panna gegeven zonder dat hij er erg in had. In de 2e helft was ondertussen onze witte Mbappé Gijs J warmgedraaid, met een uitstekende solo weet hij er 4-3 van te maken. Vervolgens gebeurde hetzelfde als bij de 2-1, Jekko à Enkelbreker Bas resulteert in 4-4. Gaat het toch nog goedkomen?? Nee, Wilhelmina pakt toch de overwinning met de 5-4… Na het pakken van een lekkere versnapering bij de lokale cafetaria werd het verlies verwerkt bij de Prins in Ospel, met alle gevolgen van dien….

Enkele funfacts:

-          (Bijna) iedereen had last van een kater op Zondagmorgen
-          Karel is niet meer bevoegd om auto te rijden
-          SVO 3 heeft Tom Kessels weten te contacteren voor het seizoen 2021-2022
-          Rob Vossen, speler van SVO 2, moet nog worden overgeheveld naar SVO 3
-          Dienblad: 8 bier & 8 Goldstrike
-          Jekko Jop Jozef Henricus Feijen: “De Prins ipv kantine is een probleem haha”
-          Enkelbreker Bas heeft de halve liter geatt met succes, Jordy Hermans lukte dit niet