Huub Joosten nieuwe trainer RKSVO 1 2020/2021

De nieuwe trainer van RKSVO voor het seizoen 2020/2021 is Huub Joosten.

Huub is 41 jaar en woonachtig met zijn vriendin Chantal en 2 zoontjes in Maasbree, waar hij ook werkzaam is bij Mawi Pallets.

Als actieve voetballer heeft hij na VVV ’03, 8 jaar in de jeugd van PSV gespeeld, 1 jaar bij Ajax en uiteindelijk 1 jaar bij VVV. Na zijn jeugdjaren is hij 8 jaar speler geweest bij hoofdklasser Panningen en 6 jaar bij HBSV.

Op zijn 34ste heeft Huub de keuze gemaakt om trainer te worden en is hij gestart bij het 2e elftal van HBSV. Daarna is hij 2 jaar hoofdtrainer geweest van 4e klasser Bieslo. Op dit moment is hij aan zijn 2e jaar bezig bij Belfeldia. Ondanks een zeer teleurstellend eerste jaar met een degradatie uit de 4e klasse is hij deze club trouw gebleven.

Afgelopen seizoen heeft Huub de trainerspapieren UEFA B behaald met als duidelijke ambitie om aan de slag te gaan bij een 2e of 3e klasser. Zijn ambities om te slagen als trainer, zoals hij ook als voetballer heeft gedaan in het amateurvoetbal zijn groot en passen uitstekend bij de ambitieuze groep die de selectie van RKSVO bezit.

Wij zijn dan ook blij dat hij voor RKSVO heeft gekozen.

Volg ons op Facebook