JO11 Blijft winnen!!!

Na de afgelopen twee weken met 2-1 tegen Heythuysen en met maar liefst 13-1 tegen NWC te hebben gewonnen. Mochten we deze droge zaterdagochtend op bezoek bij RKMSV uit Meijel. Om 8.45 uur werd er verzameld en konden we vertrekken. Aangekomen bij de kleedkamers van RKMSV zagen we de trainer van de tegenpartij allerlei looplijnen via een tablet uitleggen aan de spelers. Na het omkleden werd er begonnen aan de warming-up. Deze was niet goed! Waar de tegenstander scherp was en bij het afwerken iedere bal binnen schoot daar waren wij bezig om op ons gemak vergeten spullen in de kleedkamer te gaan halen, onze schoenen voor de vierde keer in 3 minuten te strikken en ballen te gaan zoeken die we over het hek in het bos hadden geschoten.

De wedstrijd begon en we stonden meteen onder druk. De tegenstander probeerde op te bouwen tot het keepersgebied en vanaf daar het doel onder vuur te nemen. Gelukkig stonden onze verdedigers Daan B, Daan S en Diego onder aanvoering van Rick hun mannetje. Wij kwamen zelf niet echt tot kansen totdat Siem het van een afstandje probeerde en de keeper even moest los laten. Hier was een goed oplettende Mace als de kippen bij en wist de bal direct onder de keeper door te spelen, 1-0. Even later kwam na een goede combinatie tussen Jens en Mace, Siem goed door een schoot met een boogje over de keeper de 2-0 binnen. En nog voor rust werd ook de 3-0 gemaakt waarbij dit keer Siem goed door ging op de keeper en daardoor de bal kon binnentikken. Hierna was het rust wat voor Daan B en Kay goed uitkwam want zij moesten beide met een voetblessure het veld verlaten.

Waar de gehele wedstrijd de combinatie Siem/Mace als een trein liep met als hoogtepunt een geweldige bal van Siem vanuit links helemaal naar rechts waarbij hij Mace voor de keeper zet. Was het nu tijd voor de combinatie Jens/Mace. Binnen drie minuten tijd speelt Jens twee maal tussen de linie door Mace vrij die beheerst binnen schiet, 5-0 en 6-0. Even hiervoor had Siem ook de 4-0 al binnengeschoten. Nu was het verzet van RKMSV helemaal gebroken en konden wij blijven aanvallen. Wel een compliment aan de keeper die veel ballen pakte waarbij een aantal geweldige reddingen zaten. Nadat Siem uit een corner 7-0 had gemaakt kreeg hij een super bal aangespeelt van Jesper en kon hij ook de 8-0 maken, direct hierop prikte Mace de 9-0 binnen. Het slotstuk was voor onze supersub Dilan hij maakte de 10-0. Op de valreep werd er nog één maal gescoord door RKSVO. Dilan en Jens schoten tegelijkertijd tegen de bal aan 11-0. Anders als in het betaald voetbal waarin het belangrijk is wie het doelpunt op hun naam krijgt besloten deze twee mannen dat ze samen hadden gescoord. Goed opgelost mannen!!!

Na de wedstrijd werden er strafschoppen genomen waarbij ook onze nieuwe speler Wessel aansloot. Wessel traint net als Teun al enkele weken mee met O11. Na de wedstrijd werden er paaseieren verkocht door onze jongen waarna ze in de kantine konden genieten van hun welverdiende snackschaal.

Volgende week hebben wij vanwege Pasen een weekje vrij daarna wacht een thuiswedstrijd tegen Leveroy. Zij staan twee punten achter RKSVO op plaats twee in de competitie.

Volg ons op Facebook