KAMPIOENSWEDSTRIJD OP KOMST, KOM MET Z`N ALLEN.

Afgelopen zaterdag vertrokken we met een mooi zonnetje richting Kelpen waar de fusieclub DFO`20 sinds dit seizoen haar thuiswedstrijden speelt.. Op deze prachtige accommodatie werden we hartelijk ontvangen en na het omkleden begon het inmiddels vaste ritueel.

Finn leidde de warming up en hierna werd de groep verdeeld en begon de rondo. Nog even lekker afwerken op onze inmiddels warm getrainde keeper Kyan en we waren er klaar voor. DFO was nog puntloos dus deed er alles aan om daar vandaag verandering in te brengen, dus we moesten niet gaan onderschatten.

We begonnen de wedstrijd eerlijk gezegd een beetje slordig en de bal wilde er niet in. Na 20 minuten was het nog steeds 0-0 , het zal ons toch niet overkomen dat we punten gaan verspelen. Maar eerlijk is eerlijk het hele team geeft alles wat ze hebben en ja hoor nog voor rust werd er 2x gescoord, toch nog met een goed gevoel naar de ranja.

Na rust ging het snel, Finn, Sef, Jesse, Daan, Wes wisten het net te vinden en we liepen zelfs uit naar 0-8.

Heel stiekem hoopte we op een overwinning van FC Oda tegen Maarheeze en dit nieuws kwam binnen tijdens het douchen. DJ Kyan draaide het volume omhoog en de zaterdag was nog meer geslaagd.

Namens : LARS,BRAM,KYAN,RAF,DAAN,DAAN,JESSE,FINN,WES,DYLAN,SEF,SEP,LEN,TIM,LUUK hopen

wij dat jullie ons zaterdag komen aanmoedigen tijdens onze wedstrijd tegen NWC thuis om 12:00u waar wij de 1e fase van het seizoen boven aan de ranglijst kunnen afsluiten, spannend spannend.

Tot zaterdag, JM-013-1

Volg ons op Facebook