Nieuwe organisatiestructuur Technische Commissie binnen RKSVO

Als bestuur van RKSVO vinden wij dat voetballen onze kernactiviteit is. De afgelopen tijd hebben wij (mede) benut om de organisatiestructuur binnen de Technische Commissie te evalueren. Hiervoor zijn diverse gesprekken gevoerd, zowel intern als extern.

Dit resulteerde in een vernieuwde structuur, met als insteek voetbal als kernactiviteit binnen de club RKSVO. Als onderdeel van de vernieuwde structuur is hiervoor binnen het bestuur de functie bestuurslid technische zaken gecreëerd. Deze wordt verder geassisteerd door een hoofd jeugdopleidingen, coördinator A-selectie en de coördinator lagere elftallen & dames. Samen zullen zij de technische commissie gaan vormen.

Binnen RKSVO is Mark Janssen bereid gevonden om deze kar te gaan trekken. Wij zijn zeer verheugd om Mark als bestuurslid technische zaken te gaan verwelkomen. Zijn kandidatuur zal tijdens de jaarvergadering in september aan de leden voorgelegd worden.

RKSVO kan met trots presenteren dat Maikel van Moorsel aan de slag gaat als hoofd jeugdopleidingen. Maikel zal samen met de jeugdcoördinatoren de voetbalzaken in de jeugd voor zijn rekening gaan nemen.

Paul Peeters is bereid gevonden om de functie te vervullen als coördinator lagere elftallen & dames. Daarnaast neemt Paul ook de hamer ter hand tijdens de spelersraadvergaderingen.

Patrick de Wit gaat als coördinator A-selectie aan de slag en houdt zicht op de doorstroming richting de selectie. Daarnaast houdt hij toezicht op de organisatie rondom de selectie.

Deze vernieuwde structuur zal ingaan vanaf het nieuwe voetbalseizoen 21/22.

Als RKSVO zijn wij trots dat wij dit sterke blok mogen presenteren.

Wij wensen een ieder veel succes in de 'nieuwe' functies!

De nieuwe structuur is te zien in de afbeelding.

Volg ons op Facebook