Opstart trainingen voor niet-leden

Het Kabinet heeft de wens uitgesproken om zoveel mogelijk niet-leden te betrekken bij de jeugdtrainingen. Daarom geeft RKSVO kinderen van 5 jaar tot en met 18 jaar de kans om mee te doen.

Meetrainen?

Ben je dus geen lid van RKSVO? Woon je in Ospel of Ospeldijk? En heb je zin om lekker te sporten en een balletje te trappen?

Meld je dan uiterlijk de dag vóór de training vóór 19:00 uur aan via jeugdsecretaris@rksvo.nl Eerder mag ook, graag zelfs!

Dan hebben wij tijd genoeg om te bekijken of je met een team kunt meetrainen en om de leiders te informeren zodat ze hier rekening mee kunnen houden. De trainingstijden per leeftijdscategorie en de veldindeling staan in de bijlage.

Vermeld bij je opgave:

  • Voor + achternaam (zodat de leiders weten wie er komt meetrainen)
  • Geboortedatum (om te bepalen met welk team je mag meetrainen)
  • 06-nummer (in geval van calamiteiten)

Let op: je mag pas meetrainen als je goedkeuring hebt gekregen via jeugdsecretaris@rksvo.nl


Richtlijnen

De kleedlokalen zijn gesloten dus zorg ervoor dat je je sportkleding aan hebt (voetbalschoenen mag, maar moet niet). Na de training wordt er niet gedoucht. De kantine is ook gesloten.


In de bijlagen vinden jullie de algemene hygiëne richtlijnen en de specifieke richtlijnen voor de spelers, ouders en trainers.

Het is belangrijk om deze goed door te lezen!


Vervoer

Verder het vriendelijke verzoek om de kinderen zoveel mogelijk met de fiets te laten komen i.v.m. verkeersdrukte op de Houwakker. Kinderen die zelfstandig naar de club kunnen komen vragen we om zonder ouders te komen. In verband met de richtlijnen is het voor ouders niet toegestaan om te komen kijken naar de training. 

  • De teams die spelen op veld 1 en 2 (de kant van de kantine) kunnen de fiets stallen in de fietsenstalling.
  • De teams die spelen op veld 3 en 4 (de overkant van de weg) kunnen de fiets stallen op de verharding voor de parkeerplaats (voor de hoofdingang). Dit is met pylonnen aangegeven.

Afgelasting

Houd op de website het kopje "afgelastingen" goed in de gaten om te voorkomen dat je voor een gesloten poort staat. Bijvoorbeeld bij slecht weer.


Meer informatie

Meer informatie is te vinden op rinus.knvb.nl/informatie/opstarten-verenigingsvoetbal 

Volg ons op Facebook