Rabobank Clubsupport Campagne 2019

Beste leden,

Rabobank Weerterland en Cranendonck draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campage speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt hiervoor €175.000,- beschikbaar. Ook RKSVO doet mee!

Stemmen                                                                        STEM HIER!!!

Door uw stem kan RKSVO haar doelen realiseren! Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen van t/m dinsdag 15 oktober vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Samen verdelen zij dan € 175.000,- onder het lokale verenigingsleven. Iedere stem is geld waard! U steunt ons toch ook? (Let op: alleen leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen stemmen).

Het is voor RKSVO belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door ook op RKSVO te stemmen tijdens Rabobank Clubkas Campagne.

Iedereen krijgt dit jaar de stempas via de email(check ook de spam map) met een unieke stemcode en link naar de stemsite. Kijk voor meer informatie en het stemmen op www.rabobank.nl/weert. Kom in actie en beslis mee van t/m dinsdag 15 oktober en help onze club.

Volg ons op Facebook