RKSVO JO12-1 wint districtfinale winterzaalcompetitie

Op zaterdagmiddag 29 februari, enkele dagen na carnaval, stond voor JO12-1 de districtfinale op het programma.  Op het programma stonden 3 poulewedstrijden. De winnaar van de poule is de eindwinnaar van de districtfinale. 

JO12-1 wist eerder de regiofinale te winnen en speelde tegen 3 onbekende tegenstanders die ieder ook hun regiofinale gewonnen hadden. De tegenstanders waren EGS uit Grave,  UDI'19/CSU uit Uden en VV Schaesberg uit Landgraaf. 

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen EGS. Deze wedstrijd leverde een 4-2 overwinning op. In de 2de wedstrijd werd met 1-0 gewonnen. Door de resultaten van de andere wedstrijden wist het team al dat een gelijkspel genoeg zou zijn voor de eindoverwinning. Echter de laatste wedstrijd tegen VV Schaesberg werd met 1-0 verloren. Door het resultaat van de andere wedstrijd in de poule bleek dit echter nog genoeg voor de eindoverwinning. 

Het team bestond vandaag uit: Lars L, Ties, Lars H, Max, Stan, Daan, Kee, Tijn en Niels

Er ontbraken vandaag twee spelers maar zij hebben ook een belangrijke bijdrage gehad in de eindoverwinning met hun inbreng in de eerdere rondes. (Juul van de Boom en Tim Verkooijen)

 

 

 

Volg ons op Facebook