RKSVO MO13 - Rapid'54 MO13

Donderdagavond 16 september op een mooie zonnige avond stond er voor de meiden van MO 13 een oefenwedstrijd op de planning. Voor de meiden van MO 13 de 3e wedstrijd op groot veld. In de eerste twee wedstrijden werd al veel geleerd. De tegenstander was vanaf het begin duidelijk sterker.

Fortuna had echter het vizier in het  eerste gedeelte nog niet helemaal goed gericht staan en met enkele reddingen van Diede bleef de 0 nog behouden. Uiteindelijk wisten de meiden van RKSVO door een vrije trap van Lynn op voorsprong te komen. De eerste goal van het seizoen is een feit.

Helaas stelde Fortuna het vizier snel bij,  waarna het snel ging. We gingen de rust in met een 1-10 achterstand. 

In de 2e helft probeerde de meiden van RKSVO nog een tweede goal te maken maar helaas was er niet door de verdediging heen te komen.

Daarna volgde er nog een handsbal van Fay waardoor Fortuna een penalty mocht nemen.  Na een tip van de scheidsrechter werd deze door Diede knap gestopt.

Ondanks dat de meiden ver achter stonden,  hebben ze tot het laatste fluitsignaal goed hun best gedaan.  Op naar de volgende wedstrijd waar we weer hopen op net zoveel supporters. 

We willen Fortuna bedanken voor deze wedstrijd.  Ook Femke willen we bedanken voor het fluiten van deze wedstrijd. 

Meer foto's zijn te bekijken via onze Facebook-pagina en de pagina van Fortuna54meisjes

Volg ons op Facebook