RKSVO-O11 Wint alle competitiewedstrijden

21 mei Grashoek – RKSVO

Deze zaterdag gingen de jongens voor een 100% score in de competitie. Afgelopen week werd het kampioenschap al binnengehaald maar vandaag wilde zij toch ook erg graag de laatste wedstrijd winnen zodat zijn dan alle wedstrijden hadden gewonnen.

Nadat onze hoofdtrainer eindelijk was gearriveerd konden wij het veld op voor onze warming up. Echter bleek dat een aantal jongens daar niet zo heel veel zin in hadden. Er werden fortnight dansjes en andere dancemoves uitgevoerd maar het had in ieder geval weinig met voetbal te maken. Gelukkig had de trainer achteraf gezien wel gelijk, want de jongens die serieus de warming up hadden gedaan stonden vanaf de eerste minuut scherp op het veld. Een aantal andere zijn de scherpte en felheid nu nog aan het zoeken.

Maar goed in de begin van de wedstrijd wist Siem onze spits Mace in te spelen en die kon de bal onder de keeper door te spelen en de 0-1 binnen te schieten. Vanaf dat moment kreeg Siem het op zijn heupen in maar liefst acht minuten tijd wist hij vijf maal te scoren. Ieder bal die hij raakte vloog in het doel. Met drie schoten en twee assists van Mace en Jesper wist hij de stand naar 0-6 te brengen. Tijdens de time out werd er besloten om Mace en Siem te wisselen en als verrassing Diego in de spits te zetten. Hij had dit seizoen als verdediger nog niet gescoord. Dit lukte hem echter al na twee minuten na een assist van Jens dribbelde hij beheerst door en tikte de bal binnen. Daarna ging het iets stroever lopen bij de blauw witte. Het werd rommeliger en Grashoek kreeg steeds meer mogelijkheden om gevaarlijk te worden.

In de tweede helft kon Dilan met een bekeken trap de 0-8 binnen schieten. En wilde Siem er nog even met twee doelpunten voor zorgen dat hij twee ballen uit Grashoek mee naar huis mocht nemen. Nadat Grashoek de eer had mogen redden met een hoge bal die Ivo te machtig was. Was het slotstuk voor RKSVO. Nadat een bal van Mace werd gestuit kon Jens deze oppikken en richting keeper gaan. In een botsing kreeg hij de bal onder de keeper door en rolde deze langzaam naar het doel. Daar stond Dilan klaar om hem binnen te schieten. Eindstand 1-11 voor RKSVO.

In de middag hebben wij ons kampioensfeest met alle ouders broers en zussen gevierd. De jongens hebben er van genoten. Iedereen die ons dit seizoen heeft gesteund enorm bedankt en hopelijk zien wij jullie volgend seizoen weer terug langs de lijn. We hebben maandag 6 juni nog een toernooi waarbij wij tegen teams uit Duitsland mogen voetballen en dan nog het kamp op 11 en 12 juni en dan zit het seizoen er op.

Volg ons op Facebook