Samenwerking voor een gezonde voetbalvereniging.

Samenwerking voor een gezonde voetbalvereniging.

Februari 2020

Beste leden van RKSVO,

Voetbal is een prachtige sport waar wij allemaal iedere week veel plezier aan beleven. Helaas is voetbal ook een blessuregevoelige sport en hebben veel leden wel eens te maken met een lichte en soms ook ernstigere blessure. Als vereniging willen we de risico’s en gevolgen van blessures zo klein mogelijk houden. Om die reden werken we sinds dit jaar samen met de fysiotherapiepraktijk in Ospel met de toepasselijke naam Fysio Ospel.

Gevestigd aan het Aerthijsplein 5 is Fysio Ospel al ruim 40 jaar de fysiotherapiepraktijk in ons dorp.

Ongeveer 5 jaar geleden is de praktijk overgenomen door een van de medewerkers , Gijs Vrenken.

Sindsdien staat er een jong en gedreven team en is er veel geïnvesteerd in nieuwe apparatuur en opleiding van de therapeuten.

Het team bestaat uit 5 fysiotherapeuten die naast de HBO / bachelor opleiding nog een (master) specialisatie hebben gevolgd. Daarnaast beschikt de praktijk over een oefenzaal met moderne revalidatie apparatuur en is er de mogelijkheid om middels echografie en shockwave een nog betere diagnose en behandeling te geven.

Er wordt op een laagdrempelige en professionele manier gewerkt en je kan in de regel binnen 24 uur terecht voor een afspraak. De praktijk werkt nauw samen met andere zorgverleners en heeft goede contacten met de huisartsen en specialisten in het ziekenhuis. Hierdoor kan er in het geval van spoed direct door de therapeut met de orthopeden overlegd en gehandeld worden. Door dit alles is Fysio Ospel in staat om zorg van de hoogste kwaliteit te leveren en behoren ze tot de top in de regio.Concrete afspraken met RKSVO:

Fysio Ospel is op dinsdag en donderdagavond van 19.15 – 20.15 op de voetbalclub aanwezig. Selectiespelers van RKSVO kunnen, wanneer ze zich vooraf gemeld hebben, bij de fysiotherapeut terecht voor vragen, advies en beoordeling van hun klacht.

Op maandagavond tussen 18.00 – 19.00 heeft Fysio Ospel een inloopspreekuur op de praktijk. Hier kunnen alle spelers en speelsters van RKSVO terecht wanneer ze zich vooraf hebben gemeld.

Mochten spelers / speelsters in het weekend getaped willen worden voor een wedstrijd dan kan dat op zaterdagochtend op de praktijk. Fysio Ospel is iedere zaterdag van 08.00 – 13.00 geopend.

De spreekuren op dinsdag en donderdagavond zijn gratis voor de selectiespelers van RKSVO en worden door de club bekostigd. Het inloopspreekuur op maandagavond wordt eveneens kosteloos door Fysio Ospel aangeboden.

Indien er verdere behandeling nodig is zal dit voor rekening van de speler zelf komen. Wanneer je een aanvullende verzekering met fysiotherapie dekking bij de zorgverzekeraar afsluit, worden de behandelingen volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Fysio Ospel heeft namelijk met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract.

RKSVO adviseert haar leden dan ook om een aanvullende verzekering af te sluiten. Voor enkele euro’s per maand krijgt men al een aanvullende verzekering welke 9 behandelingen per jaar dekt.

Wilt u advies of een afspraak bij een fysiotherapeut?

Bel Fysio Ospel: 0495-625400 of e-mail: info@fysio-ospel.nl

Zij staan voor u klaar!Bestuur RKSVO

Volg ons op Facebook