Sportieve carnavalsactiviteit georganiseerde voor de jeugd uit Ospel

Wauw, wat een geweldige dag was dat! We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde spellenochtend en een leuke voetbalmiddag bij RKSVO en JN Ospel. De weergoden waren ons goed gezind, want het was de eerste echte mooie lente dag van het jaar!

In de ochtend van 20 februari 2021 heeft RKSVO in samenwerking met Jong Nederland Ospel een spellencircuit georganiseerd voor de basisschoolkinderen groep 3 t/m 8 uit Ospel. Er hebben 125 kinderen deelgenomen, verdeeld over 20 teams.

Tijdens spannende spellen zoals Koningvoetbal, voorwerp schieten, dartvoetbal, voetbalsjoelen, touwtrekken, ren je rot, voetgolf, drie op een rij hebben de teams fanatiek tegen elkaar gestreden. Tussendoor konden de teams even bijkomen om marshmallows en popcorn te maken boven het kampvuur. Dat het goed smaakte bleek wel, omdat bijna ieder team vervolgens te laat kwam bij het volgende spel. De winnaars zijn naar huis gegaan met een snoepzak. Maar niet getreurd, voor de overige kinderen is ook gezorgd, want iedereen kon een graai te doen uit de snoeppotten.

In de middag heeft RKSVO een voetbalzeskamp georganiseerd voor 55 kinderen in de leeftijd 12 t/m 17 jaar, met spellen zoals dartvoetbal, levend tafelvoetbal, een moeilijkere variant van voetgolf en een potje ouderwets partijen met Daan Janssen en Stefan Kanters in de goal.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag. Het was ontzettend leuk om in deze periode toch iets te organiseren voor de jeugd van Ospel. Hopelijk hebben de ouders ook even kunnen genieten van een rustige ochtend. Vrijwilligers bedankt voor jullie hulp! Jong Nederland en Sport Nederweert bedankt voor de samenwerking! En Henk Roemen hartstikke bedankt voor de mooie sfeerfoto’s!

 

Groetjes, de organisatie (Stefan Kanters, Dante Tramontin, Daan Janssen, Stefan van Gemert en Sander Moonen)

Volg ons op Facebook