Veld -/kleedkamerindeling digitaal (update)

Update 09-10: Verbetering 1 (minder dia's op het scherm) is opgelost, waardoor je meteen de kleedlokaal- en veldindeling kunt zien en niet meer hoeft te wachten tot het juiste scherm voorbij komt. Voor verbetering 2 (vermelding van het scheidsrechterslokaal op de schermen) zijn we nog aan het bekijken hoe we dit kunnen oplossen. De scheidsrechterlokaal indeling is overigens wel al te bekijken via de site: "Actueel, Kleedkamerindeling".

----

De KNVB biedt al geruime tijd de mogelijkheid om via voetbal.nl en Sportlink de uitslagen digitaal weer te geven, maar ook de veldindeling, kleedkamerindeling en het scheidsrechterslokaal.

Vanaf dit nieuwe seizoen gaat RKSVO de indelingen digitaal weergeven en wordt de indeling niet meer handmatig op het whiteboard bij de ingang van het sportpark ingevuld.

Voordelen:

- Spelers, leiders, tegenstander en andere voetbal.nl-app gebruikers kunnen op hun smartphone de actuele veld-, kleedkamer- en scheidsrechterslokaal indeling bekijken (op het moment dat de indelingen zijn ingevuld door de wedstrijdsecretaris, zijn die vanaf een dag voor de wedstrijddag ook te zien in de voetbal.nl-app)

- Tegenover kleedlokaal 1 hangt sinds begin dit seizoen een beeldscherm, waarop ook de veld- en kleedkamer indeling bekeken kan worden, zodat ook eigen teams en tegenstanders daar nog een keer de indeling kunnen bekijken (de indelingen worden ongeveer 16 uur voor aanvang van de wedstrijd actief)

- De vrijwilligers die de indelingen wekelijks samenstellen en verwerken hoeven nu niet meer elke zaterdag en elke zondag naar de club te komen, maar kunnen het schema vanuit huis invullen en evt. aanpassingen zijn ook meteen zichtbaar in de voetbal.nl-app en op het scherm bij de kleedlokalen

- Op de schermen in de kantine (boven de keuken en achter de bar) zijn deze indelingen ook zichtbaar in de presentatie waar ook de jarigen, uitslagen, reclames, sponsoren, e.d. worden vermeld

Op het whiteboard is er een melding geplaatst dan men de indelingen kan terugvinden op het scherm bij kleedlokaal 1.

In het weekend van 18 en 19 september jl. hebben we een pilot gedaan om te bekijken of we nog verbeteringen kunnen door voeren. Voor een aantal verbeteringen (minder dia's op het scherm bij kleedlokaal 1 en vermelding van het scheidsrechterslokaal op de schermen) gaan we bekijken of we die op korte termijn kunnen aanpassen.

Volg ons op Facebook