VRIENDEN / VRIENDINNENDAG BIJ RKSVO

RKSVO organiseert op dinsdag 11 mei en woensdag 12 mei a.s. een Vrienden / Vriendinnendag.

 

Alle RKSVO-jeugdleden leden van de O7-mini’s, O7, O8, O9, O10, O11 en O12 mogen die dagen hun vrienden/vriendinnetjes, broertjes/zusjes, etc. meenemen om samen te voetballen. Het mogen vrienden/vriendinnen uit Ospel zijn, maar ook vrienden/vriendinnen die niet in Ospel wonen.

 

De Vrienden/Vriendinnendag voor O7 wordt gehouden op dinsdag 11 mei om 18.15 uur.

De Vrienden/Vriendinnendag voor O7-mini’s, O8, O9, O10 wordt gehouden op woensdag 12 mei om 18:00 uur en voor O11 en O12 om 19:00 uur.


Zorg ervoor dat je 5-10 minuten van tevoren aanwezig bent. De trainers zorgen dat je wordt opgevangen.


Tijdens de Vrienden/Vriendinnendag voetballen en trainen jongens en meisjes in de categorie van 5 t/m 12 jaar met elkaar en staat het plezier voorop. Doel van deze dag is om jongens en meisjes kennis te laten maken met de voetbalsport en met het voetbal bij RKSVO.


Heb jij ook zin om een keer te voetballen samen met andere vrienden/vriendinnen? Kom dan op dinsdag 11 mei of woensdag 12 mei a.s. naar Sportpark De Houwakker. Zorg er dan voor dat je sportkleding aan hebt (voetbalschoenen mag, maar moet niet).


Coronavoorschriften

Vanwege de coronaregels hoef je geen douchespullen mee te nemen. Ouders mogen helaas niet komen kijken naar de training.


Aanmelden kan door deze link van Google Formulieren in te vullen: https://forms.gle/BMrjNGxfDyaX2AMeA


Als je nog vragen hebt, kun je die ook mailen naar jeugdsecretaris@rksvo.nl

Tot dan?

Volg ons op Facebook