Nieuws uit de bestuurskamer 07-2014

 • Het is misschien al oud nieuws, maar we willen het toch nog even noemen: de nieuwe hoofdtrainer van RKSVO Dames 1. Ronald Housmans uit Echt zal met ingang van het seizoen 2014-2015 ons eerste damesteam gaan trainen en begeleiden.
 • De vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van RKSVO vindt dit jaar plaats op vrijdag 19 september, aanvang: 20.00u. Meer informatie volgt na de zomervakantie!
 • De jaarvergadering voor alle leden van RKSVO vindt plaats op donderdag 25 september, aanvang: 21.00u (na de training van de selectie).
 • Onder leiding van Marga Coumans is RKSVO bezig met het opstarten van een veterinnenteam (damesvoetbal 30+). Kijk voor meer informatie op www.rksvo.nl!
 • RKSVO 1 is door de KNVB ingedeeld in de 4e klasse D, een leuke klasse met onder andere zusterverenigingen Merefeldia en SV Leveroy. Op naar een seizoen vol derby’s!
 • Ook de competitie-indelingen voor de jeugd zijn weer bekend. Onze A1, B1 en C1 zullen een uitdagend seizoen tegemoet gaan in respectievelijk de eerste, de hoofd- en de eerste klasse. 
 • De zomervakantie is begonnen, het seizoen is nu echt ten einde. De accommodatie wordt weer flink onder handen genomen door onze vrijwilligers zodat we 3 augustus fris kunnen starten!

Wij wensen iedereen een prettige vakantie en we zien jullie graag terug in het nieuwe voetbaljaar!

Nieuws uit de bestuurskamer 05-2014

  De paaseierenactie ten bate van de jeugd van RKSVO is goed geslaagd. Wij willen alle jeugdleiders en andere betrokkenen bedanken voor hun inzet!
 

·         Er zijn nieuwe ontwikkelingen binnen het RKSVO ontwikkelingsplan. We gaan in samenwerking met de KNVB starten met een workshop ‘sportief coachen’ en een workshop ‘communicatie’. 

·         Wij zijn trots op onze kampioensteams! Schrijf de verschillende data voor de kampoensrecepties snel op de kalender:

- vrijdag 23 mei: Kampioensreceptie RKSVO D2, RKSVO C2 en RKSVO B1
- zaterdag 31 mei: Kampioensreceptie RKSVO F3, RKSVO F2 en RKSVO F1
- zaterdag 7 juni: Kampioensreceptie RKSVO Da2 en RKSVO 7
 

·         Bericht aan alle sponsoren:  Denk aan uw opgave voor de sponsoravond (vrijdag 6 juni)! Dit kan ook via mail (sponsoring@rksvo.nl

·        De seizoensafsluiting op zondag 4 mei was erg geslaagd! Dank aan DJ Jort en aan het kantinepersoneel. En uiteraard ook dank aan de speelsters van Da2 en aan onze veteranen, die samen al vroeg voor een goede sfeer zorgden! Volgend jaar weer!

Nieuws uit de bestuurskamer 04-2014

 • *NIEUW* De SVO DRIEPUNTER op zondag! *NIEUW*
 • Pak je met je team drie punten? Dan krijgt jouw team na de wedstrijd in de kantine van RKSVO een schaal met snacks aangeboden!
 • Op zaterdag 19 april speelt RKSVO B1 om 14.30u hun kampioenswedstrijd op ons eigen Sportpark De Houwakker in Ospel.  Het bestuur roept alle (voetbal)liefhebbers op om onze B1-spelers (en begeleiders!) te komen steunen!
 • Op zondag 4 mei vindt de jaarlijkse seizoensafsluiting voor de seniorenteams plaats in de kantine van RKSVO. Er wordt gewerkt aan een programma voor die dag. Tips en ideeën zijn welkom.. mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .">ac@rksvo.nl .
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .">Overige ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom, maar graag ingediend met naam & achternaam! Anonieme ideeën worden niet in behandeling genomen.
 • De ideeënbus hangt in de kantine (aan de muur naast de keuken).

Nieuws uit de bestuurskamer 03-2014

* Volgende week woensdag, 26 maart, vindt de vervolgbijeenkomst van het VSK-traject plaats in de kantine. Aanvang: 19.30u.

De deelnemers aan deze Droombijeenkomst kunnen meedenken over hoe RKSVO er over vijf jaar uit zou moeten zien. 

* RKSVO heeft van de Rabobank een sponsorbijdrage ontvangen. Hier zijn we uiteraard erg blij mee! Het gaat om een bedrag van €450,- voor het bekostigen van een beregeningsinstallatie.

* Zoals bekend worden door de KNVB opgelegde boetes (met betrekking tot gele en rode kaarten) door de leden zelf betaald. In navolging van de senioren is besloten dat vanaf heden ook de openstaande boetes van jeugdleden geïnd gaan worden via automatische incasso. Met eventuele vragen kunnen jullie terecht bij Antoine Hekers .

* Op donderdag 27 maart speelt RKSVO 2 een belangrijke bekerwedstrijd tegen SV Laar. Deze halve finale is de laatste hindernis op weg naar de bekerfinale. Wij roepen iedereen op om ons tweede team aan te komen moedigen! De wedstrijd wordt om 20.00u (tijd onder voorbehoud) gespeeld op de velden van SV Laar in Weert. 

* De sponsorcommissie is weer druk bezig met het organiseren van de Sponsoravond, welke dit jaar plaats zal vinden op vrijdag 6 juni. Nadere informatie volgt nog.

Volg ons op Facebook