28-10-2012 RKSVO 1 - RKMSV 1

Afgelopen zondag was ik Marvin de Wit spelertje van de week. Dit vond ik heel spannend maar ook heel leuk. RKSVO speelde tegen RKMSV1. Om 13.15u werd ik ontvangen door Koos Vaes die mij meteen meenam naar de wedstrijdbespreking waar ik eerst werd voorgesteld aan de spelers en aan de trainer. De trainer legde op een bord uit wat hij van de spelers verlangde. Toen begon de warming-up en ik mocht met de wisselspelers een balletje meetrappen. Dit was kei gaaf. Voor de wedstrijd begon moest ik bij de scheidsrechter komen, hij vertelde dat ik voorop moest lopen tot aan de middenstip voor de spelers uit. Daar mocht ik de ‘tos’ doen en die ging naar RKMSV en zij kozen voor de aftrap. Ik mocht als eerste met de bal richting de goal van RKMSV en natuurlijk scoorde ik 1 – 0. Toen kreeg ik van Koos een snoepzak en een flesje drinken en daarmee mocht ik in de Duc-out zitten tussen de wisselspelers. De eerste helft waren er voor beide partijen weinig kansen en bleef het 0 – 0. Onder de rust kreeg ik net als de spelers een bekertje thee. De trainer was duidelijk niet tevreden met het spel en zei dat het na de rust beter moest. En dat gebeurde ook, want RKSVO kwam al snel op 1 – 0 door een doelpunt van Stan Creemers, maar lang duurde de voorsprong niet want RKMSV kwam terug op 1 – 1. Toch was RKSVO de betere ploeg en kreeg verschillende goede kansen. In de 75e minuut werd het dan ook terecht 2 – 1 door een doelpunt van Rob Vaes. Na de 2 – 1 speelde RKSVO het spel goed uit en de 3 punten waren binnen. Na afloop kreeg ik een mooie bal waar alle spelers hun naam op hebben gezet. Hier was ik heel blij mee. Daarna de kantine in en nog een lekker broodje frikandel gegeten. Het was een zondag om nooit te vergeten. Ik wil het bestuur en RKSVO1 bedanken voor deze mooie dag.
Groetjes Marvin de Wit F5.

RKSVO Dames 1

Hallo allemaal!
Ik ben Brenda, Ik mocht met de dames 1 mee lopen. Dat was heel leuk. Eerst gingen we naar de kleedkamer in de kleedkamer gingen we spelletjes doen bijna iedereen deed mee. Toen moesten we een half uur warm lopen dat was wel zwaar. We gingen weer naar de kleedkamer daar werd de opstelling gemaakt toen we op het veld stonden mocht ik de aftrap nemen en ik had gescoort! Na de aftrap kreeg ik een bal met alle namen van de dames 1 erop. Ik ging samen met de wissels spelers de wedstrijd kijken het werd 9-0 voor rksvo op het laatste kreeg ik een broodje frikandel een snoepzak en een flesje aa
Het was een gezellige dag
Bedankt dames 1

07-10-2012 RKSVO 1 - MULO 1

Al de hele week spraken mensen mij in Ospel aan en wensten mij veel plezier als Speler van de week. Vandaag ging het dan écht gebeuren. Het gehele seizoen was er nog geen overwinning behaald, daar moest na vandaag toch écht verandering in komen.Zouden ze vandaag gaan “Stormen” en zou ik de dag kunnen afsluiten met de eerste overwinning?
Het was een moeilijke opgave, winnen tegen de koploper…
Al vroeg in de middag werd ik spontaan ontvangen door Koos Vaes, iedereen had er zin in en ik moest het team geluk brengen vandaag… een hele grote klus. Maar ik ging ervoor, eerst serieuze besprekingen en werd ik aan iedereen voorgesteld. De trainer had een duidelijke missie voor vandaag “Laat het vandaag maar eens Stormen in Ospel!” Met een Storm als Speler van de week zou dit moeten lukken. De spelers gingen zich omkleden en warm lopen, dat verliep nog vrij relaxt. Ik heb nog een aantal keren de bal extra ver gestampt zodat ze zeker warm liepen. Toen moesten de spelers het nog gaan waarmaken. Ik heb effe met ze gepraat en liet duidelijk zien hoe de bal in de goal moest, ik schoot de bal netjes linksonder. Ze hebben goed opgelet, want in de eerste helft maakten RKSVO 1-0. In de tweede helft is het nog 2-0 geworden. Hierop kwamen de spelers van Mulo terug met 2-1 maar daarbij is het ook gebleven. De scheidsrechter liet wel heel lang na de 90 minuten doorspelen het werd wel heel erg spannend voor mij, maar het bleef bij een overwinning van RKSVO. Jongens ik heb mijn missie volbracht en ben hier apetrots op! Door mijn enthousiasme en dat van de spelers ben ik bijna vergeten dat ik nog een snoepzak, AA, broodje fricandel en een gesigneerde bal heb gekregen die uiteraard morgen mee naar school gaat.
Een dag om nooit te vergeten niet alleen voor mij maar ook voor de spelers zelf en hun trouwe aanhang, zelfs in de kantine is de Storm pas laat gaan liggen.Spelers, staf en supporters en natuurlijk mijn eigen supporters een dikke dankjewel namens Storm Pijnenburg!

02-09-2012 RKSVO 1 - SJVV 1

Hallo allemaal, Ik ben Yuran Caris en ben 7 jaar. Ik voetbal met mijn vriendjes in de F2 Op 16 september was ik spelertje van de week tijdens de wedstrijd R.K.S.V.O. 1 – S.J.V.V.-1. Toen ik hoorde dat ik spelertje van de week mocht zijn vond ik dat super leuk maar ook wel spannend, maar gelukkig ging mijn papa mee. Het lijkt me erg leuk om straks als ik groter ben ook bij R.K.S.V.O.-1 te gaan voetballen. Koos Vaes stond ons al op te wachten en ik mocht meteen mee naar de bespreking met alle voetballers van R.K.S.V.O.-1. Daarna mocht ik mee doen aan de warming up. Dit was erg leuk. Om half 3 begon de wedstrijd en mocht ik aan het handje van coach Nico het veld op rennen. Alle voetballers en leiders hebben mij toen een handje gegeven. Ik mocht ook de aftrap doen. Dat ging best goed en ik maakte een goal. Iedereen klapte. Daarna ging ik met de reservespelers in de dug-out zitten. Vanaf hier kon ik alles goed zien. Na 5 minuten stond R.K.S.V.O. al voor met 2-0. En net voor de rust werd het 3-0. Tijdens de rust mocht ik op de goal schieten met de reservekeeper in de goal. Er moest ook nog een lootje voor de fruit-levensmiddelenmand getrokken worden in de rust. Tijdens de tweede helft vond ik het heel erg spannend. De scheidsrechter gaf een rode kaart aan R.K.S.V.O. Toen moest R.K.S.V.O. verder spelen met 10 voetballers. S.J.V.V. scoorde in de tweede helft 4 keer, maar gelukkig voor R.K.S.V.O maakte Pascal Korsten nog net op tijd een goal. De eindstand was toen 4-4. Ik vond het jammer dat mijn goal niet meetelde, want anders was R.K.S.V.O gewonnen.
Na de wedstrijd kreeg ik in de kantine een broodje frikadel, en hebben we nog met Koos Vaes over de spannende wedstrijd nagepraat. Ook hebben alle spelers van R.K.S.V.O. hun handtekening op een mooie voetbal gezet, die ik mee naar huis mocht nemen. Ik vond het een GEWELDIG DAG en wou eigenlijk helemaal niet naar huis, want dan was ik geen spelertje van de week meer. Allemaal bedankt voor deze hele fijne dag, waarop ik overal bij mocht zijn en ook bedankt voor de mooie voetbal met al de handtekeningen erop, die nu op mijn slaapkamer staat.
Ik wens het volgende spelertje van de week heel veel plezier.
Succes R.K.S.V.O.-1

Groetjes van Yuran Caris

02-09-2012 RKSVO 1 - Bruheze 1

Vandaag mocht ik spelertje van de week zijn bij RKSVO 1. Ze moesten spelen tegen Bruheze.Ik ben bij de wedstrijdbespreking geweest.Voor de wedstrijd mocht ik met Coen en Sjuul intrappen. Ik vond het leuk om in de dug out te mogen zitten.En ik kreeg een voetbal waar na de wedstrijd de spelers en coach Nico hun handtekening op zetten. Ik vond het wel jammer dat ze verloren hadden met 0 - 1.
En ik hoop dat ze de volgende wedstrijd winnen. Ik vond het gezellig om met Sjuul te praten en ik vond Koos aardig. Ik vond Rob goed keepen maar dat doet hij altijd. Luc had een paar keer een actie. Ik let altijd op Luc omdat hij een actie heeft. Ik vond Glenn goed verdedigen. Ik vond het broodje frikandel ook lekker.
 
Doei !
 
Michel van Horen

02-09-2012 RKSVO Dames 1 - De Ster Dames 1

Hallo,Vandaag mocht ik als spelertje van de week een keer met dames 1 meelopen. Om 10.00 kwam ik bij het voetbalveld. Daar zat iedereen al te wachten. We gingen eerst naar de kleedkamer om om te kleden. Er waren nieuwe tenues. We gingen het veld op en ik mocht ook meedoen met warmlopen. Bij het begin van de wedstrijd mocht ik aftrappen en scoorde ik de eerste goal.
Ik kreeg een bal met alle namen van het team van dames 1. Heel mooi! De dames waren allemaal heel lief en speelden supergoed. Voor de rust was het al 4-0, in de 2e helft werd het zelfs 12-0! Paste niet meer op het scorebord. De keeper van RKSVO had niet veel te doen. Daarna kreeg ik nog wat te drinken en een broodje frikandel en een snoepzak. Ik hoop dat ik later ook in dames 1 kom.
Iedereen van dames 1 en de trainer heel erg bedankt voor de leuke dag!
Groetjes, Veerle 

Volg ons op Facebook