03-05-2015: RKSVO Da 2 - Heythuysen Da1 (0-1)

Mex Lankester

26-04-2015: RKSVO 1 - Leivere (3-2)

Ik vond het super leuk om spelertje van de week te zijn geweest. Samen in het kleedlokaal, samen inspelen en in de dug-out zitten.

De wedstrijd was heel spannend. Binnen 5 minuten scoorde Leivere, daar was RKSVO niet zo blij mee en ze maakten het 1-1. Daarna scoorde Leivere weer en het werd 1-2. Daarna maakte RKSVO 2-2 en daarna 3-2. Ze wonnen! Ik vond het erg leuk dat ik bij de bespreking heb mogen zijn en het broodje frikandel was erg lekker!

Ik ben heel blij met de bal met handtekeningen!
Verder heb ik ook RKSVO 4 kampioen zien worden en dat ze op de platte kar gingen.
Bedankt voor de leuke middag!
Groetjes

Jop Reijnen

19-04-2015: RKSVO 1 - MMC Weert 1 (2-4)

Hoi hoi allemaal,
Op zondag 19 april was ik de gelukkigste speler van RKSVO!
Yiehoe, ik was pupil van de week!
Om 13 uur ging ik met papa naar de kantine.
We moesten nog even wachten en toen mocht ik mee naar de kleedkamer.
In de kleedkamer mocht ik meeluisteren naar de bespreking en alle voetballers van het Eerste zette een handtekening op een mooie voetbal die ik kreeg. Vet hé, die ligt nu op mijn slaapkamer. Ik voetbal er nog ff niet mee!
Het Eerste van Ospel ging zich omkleden.
Ik had mijn tenue al aan, dus ik was al klaar!
Ik mocht een beetje meedoen bij de warming-up met de grote jongens.
Hans vroeg ik een balletje wilde trappen.
Dit ging goed, ik vond het wel tof.
Ik mocht het zogenaamde eerste doelpunt bij MMC maken; gelukkig scoorde ik!
Daarna, heb ik onder het genot van een lekker AA’tje (wat ik van pappa en mamma nooit mag! Ha ha) en een lekkere zak snoep de hele wedstrijd gekeken.
Inmiddels waren mamma en mijn broertje Len er ook.
Jammer dat RKSVO verloor met 1-4. Toch was het voor mij een erg leuke middag.
Tot slot zeg ik: Dank jullie wel! Ik vond het TOF!
Groetjes en tot laterssssssss!

 

Fré Verkennis

19-04-2015: RKSVO Da 2 - SV Budel Da 1 (4-0)Noa Dhaene

Noa Dhaene

04-04-2015: RKSVO 1 - DESM 1 (1-2)

Luca Verhoeven

29-03-2015: RKSVO Da 2 - GSV'28 Da 2 (2-0)

Jans van de Mortel

08-03-2015: RKSVO Da 2 - Veritas Da 1 (2-5)

Finn Timmermans

08-03-2015: RKSVO 1 - Cranendonck 1 (0-1)

Jay Rutjens

22-02-2015: RKSVO 1 - Merefeldia 1 (1-3)

Tijn Smeets

07-12-2014: RKSVO 1 - Budel 1 (1-0)

Jens van de Sanden

23-11-2014: RKSVO 1 - Heythuysen 1 (3-3)

Renzo Smits

02-11-2014: RKSVO 1 - Maarheeze 1 (1-3)

Zondag 2 november was het zover, Juul van den Boom is pupil van de week.

Om 13.00 uur werden papa en ik ontvangen in de kantine van RKSVO. Ik werd verwelkomd door Hans Minten met een lekkere snoepzak en een flesje AA. De meeste spelers van het eerste elftal waren al aanwezig en al snel gingen we naar de kleedkamer voor de wedstrijdbespreking. Ospel moest tegen Maarheeze, altijd lastig. Trainer Piet van Heur tekende de opstelling op het bord. Deze opstelling was in eerste instantie zeer verrassend omdat er slechts 10 spelers op stonden. Na toevoeging van Mark Janssen was het elftal compleet. Ik kreeg een hele mooie voetbal cadeau, die door alle spelers voorzien werd van een handtekening. Inmiddels was het tijd geworden voor de warming up. Ik mocht een balletje trappen met de wisselspelers. Na een korte kennismaking met de scheidsrechter gingen we het veld op naar de middenstip. Van hieruit mocht ik met de bal dribbelend proberen een goal te maken. Dit lukte op een haar na net niet. Vlug nam ik samen met de wisselspelers plaats in de dug out, de wedstrijd ging beginnen. Ospel was niet helemaal wakker, al na 4 minuten stond het 0-1. Uiteindelijk werd het 1-3 voor Maarheeze. Na afloop kreeg ik nog een heerlijk broodje kroket en kon ik nog even napraten met de spelers. Het zat erop, het was een prachtige zondagmiddag en een super leuke ervaring!

12-10-2014: RKSVO 1 - RKESV (0-0)

Op zondag 12 oktober was ik speler van de week bij  de wedstrijd van RKSVO 1 tegen RKESV 1. Om 13.00 uur moest ik op de voetbalclub zijn. Hier werd ik ontvangen door de leiders van RKSVO 1. Zij vertelden mij dat ik bij de wedstrijdbespreking van RKSVO  mocht zijn. Pap en ik gingen samen met de spelers en de trainer van RKSVO naar het kleedlokaal. Hier heeft de trainer de opstelling en de tactiek besproken met de spelers van RKSVO 1. De trainer heeft meerdere malen gezegd dat ze RKESV niet moesten onderschatten. Toen de trainer klaar was met de bespreking ben ik mij gaan omkleden en kreeg ik een snoepzak en drinken van leider Hans. Samen met de reservespelers ben ik een balletje gaan trappen. Voordat de wedstrijd begon mocht ik de tos doen. Toen ik deze gedaan had mocht ik vanaf de middenlijn dribbelen naar de keeper van RKESV en mocht ik proberen een goal te maken. Dit is mij gelukt! (Spelers van RKSVO 1 had maar beter opgelet dan hadden jullie tenminste geweten wat de zwakke hoek van de keeper was).  Tijdens de wedstrijd  heb ik  in de dug-out bij de reservespelers gezeten. RKSVO heeft tijdens de eerste helft een aantal kansen gehad om de 1-0 te maken. Helaas lukte dit niet. In 2e helft was RKSVO veruit de betere maar ondanks diverse kansen is het toch niet gelukt om te scoren. De eindstand bleef 0-0. Na de wedstrijd kreeg ik van leider Hans een voetbal met de handtekeningen van alle spelers. In de kantine kreeg ik nog een lekker broodje kroket. Spelers, leiders en trainer van RKSVO 1 bedankt voor de super leuke middag!

Niels van de Kerkhof

28-09-2014: RKSVO 1 - Linne (2-3)

Hallo Allemaal hier mijn verslag.

Ja hoor eindelijk is het zover, ik mag vandaag naar RKSVO, voor spelertje vd week te zijn. We waren om 13.00 op de voetbal club, ik had er al gelijk zin in en ook in een broodje frikandel, maar ik moest eerst nog even wachten. Wel kreeg ik al gelijk al een snoepzak en een flesje AA, niet te geloven eigenlijk want ik had nog helemaal niets gedaan. Uiteraard heb ik toen mee geholpen met alle belangenrijke zaken die men moet doen voor een wedstrijd, zoals de ballen halen, teamoverleg, de spelers in trappen (ging heel goed) en afmaken op goal. De aftrap die ging echt goed, ik ging recht op mijn doel af en liet de keeper de verkeerde kant op duiken, ggggooooaallllll !!!! Toen mocht ik in de dug-out gaan zetten, super stoer hoor tussen de echte (prof)voetballers. De supporters lieten zich flink horen en de trainer trouwens ook, maar helaas het mocht niet helpen en Ospel stond met 0-3 achter, op het einde maakte ze het nog een beetje goed met een eindstand van 2-3. Toch snapte ik het niet helemaal dat we verloren waren, want ik had toch ook een goal gemaakt, maar helaas deze scheen niet mee te tellen (stond toch echt niet buitenspel, hoor). De trainer en de ploeg vonden, dat ik nu toch wel een broodje frikandel verdiend had en deze heb ik mij dan ook laten maken en smaken. Tenslotte kreeg ik nog een echte Pupil van de week voetbal, met alle handtekeningen van de spelers, dit vond ik wel stoer. Toen ik thuis kwam heb ik dan ook gelijk mijn eigen naam er bij geschreven en de voetbal snel op mijn nachtkastje gelegd. Ik viel heerlijk in slaap die avond en droomde over deze fantasTIESche middag.

14-09-2014: RKSVO 1 - Brevendia 1 (3-0)

Beste Spelers van RKSVO,

Zondag 14 september, was ik speler van de week. Eerst mocht ik in de kleedkamer van het team zitten. Ik kreeg een gave bal en drinken en snoep. Ik mocht met de spelers warm spelen. Toen begon de wedstrijd en ik had als eerste een goal gemaakt! Toen de wedstrijd echt was begonnen, mocht ik in de dug out zitten met de spelers van het team. In de dug out heb ik gekeken naar de wedstrijd. En toen de wedstrijd was afgelopen was RKSVO gewonnen en heb ik met papa nog een broodje frikandel gegeten.


Groetjes Stan Bremmers (F1)

Volg ons op Facebook