Zondag 17 april 2016: Amy van den Eijnden

Ik ben Amy van den Eijnden. Ik ben 9 jaar en ik voetbal bij RKSVO F2.

Zondag 17 april 2016, was ik spelertje van de week.

Ik kwam rustig aan rijden met mijn voetbalkleren aan. Ik liep de kantine in, ik stond heel even te wachten. Toen kwam Sanne er aan, ze had een bal en een pen bij. Ik dacht wat moest ze met die bal? Ze vertelde wat er met die bal gebeurde, ze zij dat alle dames van 1 er op gingen schrijven, en dat ik de bal mocht houden. Toen kwam de trainer (van de dames 1) naar mij toe en zij wat er allemaal ging gebeuren. Toen liep ik mee naar de kleedkamer van de dames  1. De trainer en de trainster kwamen ook. De trainer zij dat ik me mocht voorstellen aan de dames. Dat deed ik. We kleden ons toen om, ik ging dat ook doen maar ik hoefde alleen maar me schoenen om te wisselen. We waren allemaal omgekleed en het hele team  (en ik) liepen naar het veld. We deden de warming-up en dat was best zwaar. We waren klaar en we liepen terug naar de kleedkamer. De trainster legde de tactiek uit hoe ze moesten spelen. Daarna liepen we naar het hoofd veld daar moesten we de wedstrijd spelen. Ik liep mee naar de middenstip. Ik dribbelde naar het doel en…… scoorde!!!!! Ik ging lopend naar de dug-out . Ik kreeg van Sanne de bal met alle namen er op. Ondertussen dat ik de bal kreeg was de wedstrijd begonnen. Het was heel even wachten maar de eerste helft zat er op, toen was de stand 1-1. We liepen naar de kleedkamer en besproken wat we beter konden doen. We liepen naar het veld en de tweede helft begon, weer even wachten maar die helft zat er ook weer op. Ik liep met Sanne mee en ik kreeg een broodje frikadel, AA drank en een snoepzak. Ik at het op en het was weer voorbij.

Ik moet toegeven dat het zo leuk was!!!!!!!!!!!

 

Groetjes van Amy van den Eijnden

Zondag 24 april 2016: Demy Wilmsen en Brenn Stultiens (RKSVO 1 - GKC 1: uitslag 2-1)

Hoi,
Op 24 april waren Brenn Stultiens en ik, Demy Wilmsen, spelertje van de week bij het 1e. Ik ben 8 jaar en ben verdediger bij de F1.
Eindelijk was het dan zover. Ik vond het eerst wel erg spannend, maar samen met Brenn vond ik het al snel gezellig. We mochten tijdens de voorbespreking mee luisteren welke tactieken ze zouden voetballen. Best interessant, maar de snoepjes waren interessanter :)
Samen met de teams liepen we het veld op. Ik mocht de wedstrijdbal vasthouden. Daarna maakten Brenn en ik, na een mooie pas van mij, de eerste goal voor Ospel.
Het was een spannende wedstrijd die ik in de dug-out mocht bekijken. Tijdens de 2e helft verveelde ik me een beetje en ging bij de trainers staan. Natuurlijk heeft Ospel gewonnen. Het werd 2-1. Ik vond het een leuke dag en ben erg blij met de bal die ik op het einde mee kreeg.
Top, bedankt RKSVO!
Groetjes van Demy Wilmsen

Zondag 13 december 2015: Julia van de Vossenberg (RKSVO Da1 - MVC'19 Da1: uitslag 7-2)

Julia heeft het verslag van deze wedstrijd in een kleurplaat verwerkt. Leuk gedaan Julia.

Zondag 3 april 2016: Eva Kobussen (RKSVO Da1 - Caesar/Vos Da. 1 : uitslag 3-0)

Hallo, ik ben Eva Kobussen en ik was 3 april spelertje van de week bij dames 1.

Eerst gingen we kijken hoe we het aan gingen pakken in de kleedkamer. Daarna gingen we naar het trainingsveld om op te warmen. Daarna gingen we nog een keer naar de kleedkamer om onze wedstrijdshirts aan te doen. Toen we naar het veld gingen om te voetballen mocht ik de aftrap nemen en dan proberen te scoren. Het was gelukt maar de dames ook ze hadden met 3-0 gewonnen.

De eerste goal was een klein beetje mazzel want het was een eigen goal. De tweede werd gemaakt door Fréderique en de derde was door Femke. M. Het was echt super leuk en de spelers waren ook heel aardig. En dan heb ik ook nog een voetbal gekregen, een lekkere snoepzak,  een broodje en nog wat drinken. Wie weet kom ik ook nog eens in de dames 1 terecht! Dat zou me kei leuk lijken!

Bedankt RKSVO voor deze mooie dag. Groetjes: Eva!

Zondag 28 maart 2016: Finn Gielen (RKSVO 1 - FC Cranendonck 1: uitslag 3-1

Mijn naam is Finn Gielen (F4g) en ik ben 6 jaar. 28 maart was ik spelertje van de week.

Ik vond het heel erg leuk maar ook een beetje spannend. Het mee mogen trainen vond ik het aller leukste! Ook vond ik het super gaaf om in de duck-out te zitten. Daar kon ik heel goed kijken. De wedstrijd was heel spannend. Het leek wel PSV-AJAX!!!! Ospel is gewonnen met 3-1. Ik heb ook een goal gemaakt maar die telde niet mee.

Dankjewel voor deze hele leuke middag!!
De bal die ik van jullie heb gekregen ligt op mijn kamer (lees; in mijn bed)

High five Finn (Finn vertelt, mama schrijft :-) ).

Zondag 13 maart 2016: Finn Scheepers (RKSVO 1 - SVH '39 1: uitslag 3-2)

Ik ben Finn Scheepers. Ik ben 10 jaar en voetbal bij de E5.
Zondag 13 maart was het zover!
Ik was pupil van de week.

Het was heel leuk om mee te maken, jammer genoeg kan je maar een keer pupil van de week worden. Ik mocht een beetje mee trainen en ik mocht de aftrap doen. Ik mocht in de dug-out zitten met de wissels en de trainers en ik kreeg een bal met alle handtekeningen van het elftal van Hans.

De wedstrijd was spannend en de tegenstanders gingen steeds op de grond liggen. De wedstrijd RKSVO 1 – SVH’39 1 hadden ze met 3-2 gewonnen! En op het einde kreeg ik een broodje kroket en een flesje AA.
Groetjes Finn Scheepers

Zondag 6 december 2015: Niek Bremmers (RKSVO 1 - RKVB 1 : uitslag 2-2)

Toen ik afgelopen zondag naar de voetbalclub ging, omdat ik speler van de week was, ben ik eerst naar een andere wedstrijd gaan kijken. Toen kreeg ik van Hans een snoepzak en een AA drink. En toen werden we opgehaald om naar het kleedlokaal (nummer 1) te gaan.
In de kleedkamer hebben we ons omgekleed en heeft de trainer uitgelegd wat er moest gebeuren in de wedstrijd. En toen gingen we ons warm lopen. Ik heb veel met Maan warmgelopen, maar Maan moet wel nog veel oefenen om goed met mij te voetballen:)!
Na het warmlopen zijn we weer naar de kleedkamer van de scheidsrechter gegaan en deze heeft verteld dat ik een goal moest maken, en als dat zou lukken zou ik een vlaggetje krijgen van pupil van de week. Daarna zijn we nog even naar de kleedkamer geweest van de spelers en daar heb ik een bal gekregen van "pupil van de week". Voordat de spelers het kleedlokaal uitgingen lieten de spelers mij erg schrikken door erg hard te gillen.
Toen mocht ik mee het veld op om een goal te maken, wat makkelijk was, want ze verdedigde niet zo goed! Daarna heb ik het vlaggetje van de scheids gekregen en ben ik in het hokje bij de reserve spelers gaan zitten. Daar heb ik mijn snoep en drinken opgemaakt en met de bal gespeeld en met de spelers gekletst. Ondertussen was RKSVO op achterstand gekomen en gelukkig hebben ze net voor het einde nog gelijk gespeeld. Tijdens de pauze ben ik mee in het kleedlokaal gegaan en vertelde de trainer weer wat de spelers moesten doen. Na de wedstrijd heb ik mij nog samen met de spelers omgekleed. In de kleedkamer heb ik woorden gehoord die ik niet mag zeggen en blote billen gezien. Toen ben ik meegenomen om een broodje frikandel te eten en daarna lekker naar huis.
 
Het was een leuke middag en ik hoop dat de spelers de volgende keer wel winnen!  Groetjes, Niek

Zondag 15 november 2015: Nikki Jacobs (RKSVO Da1 - ZSV Da. 1 : uitslag 0-4)

Zondag mocht ik meedoen als spelertje van de week. Ik moest om 11.00 uur bij de kantine zijn. Voor de wedstrijd mocht ik met het damesteam mee naar de kleedkamer. Daar besproken ze allerlei dingen, bijvoorbeeld waar ze moesten staan. Ook waren ze bijna allemaal een banaan aan het eten. Toen we naar buiten kwamen, was het heel hard aan het waaien. We gingen de warming up doen op het andere veldje. Ik mocht meedoen. Niet iedereen deed mee, want er waren geblesseerden. 

Aan het begin van de wedstrijd mocht ik een goal maken bij de keeper van de tegenpartij. Ik maakte een goal. Toen liep ik naar de dugout en kreeg een bal met alle handtekeningen.  

De dames hadden geen geluksdag. In de rust stond het 0 – 1. En aan het einde van de wedstrijd was het 0 – 4. Jammer dat ze niet gewonnen hebben.

Na de wedstrijd kreeg ik nog wat lekkers in de kantine.  Ik vond het heel leuk.

Groetjes,  Nikki Jacobs (F1g)

Zondag 1 november 2015: Yara van de Boogaert (RKSVO Da1 - Brevendia Da1 : uitslag 2-2)

Hoi ik ben Yara van den Boogaert. Ik speel in de F2. Wat was ik blij dat ik gekozen was om spelertje van de week te zijn. Ik moest even wachten en toen mocht ik mee de ballen gaan halen. Samen met de dames begon ik de warm up. Dat vond ik heel erg leuk. 

Toen de wedstrijd begon mocht ik een goal proberen te maken en dat  lukte mij. Daarna moest ik in de dug-out zitten. Daarna gingen de dames voetballen. Het was een spannende wedstrijd. Ik kreeg een bal met allemaal handtekeningen van de dames. Tijdens de rust gingen we naar het kleedlokaal om wat drinken. Ondertussen zei de leider of we het nog beter konden doen of dat ze zo moeten door moesten gaan en toen moesten de dames weer voetballen. Ik ging met mijn bal die ik gekregen had overpasen. 

Ik was blij dat ze gelijk spel gespeeld hadden. Dit vond ik heel knap want eerst stonden ze achter en het was ook nog de koploper Brevendia. De trainer was blij met 2-2 en de dames ook. Samen maakten we nog een groepsfoto.   Toen de wedstrijd afgelopen was  ging ik even andere kleren aan doen en daarna naar de kantine. Ik kreeg ranja en een broodje frikandel. Ook een lekkere snoepzak.

Toen ik naar bed ging vroeg ik aan mama: ‘gaan we zondag weer naar de dames 1 kijken’. ….

Bedankt, het was super gaaf.

Groetjes Yara.

Zondag 1 november 2015: Jens Henderikx (RKSVO - Stevensweert : uitslag 4-2)

Vandaag was ik spelertje van de week! Ik vond het heel leuk! S’ Middags kwam ik met papa aan bij RKSVO. Wij gingen samen naar de kantine. In de kantine was Hans Minten en die gaf mij een flesje AA en een snoepzak. Dat was boffen!

Daarna mocht ik mee naar de kleedkamer waar ik de trainer van het eerste leerde kennen. De trainer Paul stelde  mij voor aan alle spelers. Ik mocht langs de langste speler van het team zitten. Daarna ging Paul de tactiek met de spelers bespreken en ik mocht daar bij zijn. Toen alles besproken was ging ik me nog even omkleden en daarna met zijn allen naar het veld. Ik mocht met Daan en Tom een balletje trappen! Dat was erg leuk. Toen was het zover, de scheids floot en de wedstrijd ging beginnen. Ik mocht als eerste de aftrap nemen. Ik rende langs de spelers af en schoot op de goal maar raakte de paal. Ik dacht nou doorgaan want hij moet erin en dat is me dan ook gelukt! Ik dacht YES!!!! Toen ging ik de bal terug brengen en kreeg een high five van Paul! Paul gaf mij de bal met alle handtekeningen van de spelers. 

De wedstrijd ging beginnen en ik zat in de dug-out. Ik kon de wedstrijd goed zien. Het was de eerste helft een groot misverstand. Het werd 0-1 voor Stevensweert en toen 0-2…… ik dacht dit gaan we nooit meer winnen…. Maar in de tweede helft ging het beter. Paul heeft in de rust gezegd dat ze het beter moesten gaan doen. En toen gingen ze weer het veld op. Het team kwam terug!!

Het werd 1-2 na een paar minuten van de tweede  helft. Daarna werd het 2-2. En toen 3-2 en toen 4-2!!!! Dat had ik stiekem nooit meer verwacht. Maar we hadden gewonnen en de wedstrijd was super spannend. Ik vond het echt knap dat ze eerst met 0-2 achter stonden en toen met 4-2 gewonnen waren.

Na de wedstrijd ging ik met de spelers mee naar het kleedlokaal. Daar hadden we ons even omgekleed. Samen met Hans ging ik naar de kantine. Hans bestelde voor mij een broodje hamburger. Toen ik die op had hebben we samen nog op de overwinning geproost !!

Bedankt voor alles iedereen !! Het was een topdag.

Groetjes, Jens Henderikx

Zondag 25 oktober 2015: Jim Sieben (RKSVO - PSV'35 : uitslag 3-0)

Ik kwam om één uur bij de kantine aan en werd ontvangen door Hans. Ik kreeg frisdrank en een snoepzak. Jan kwam een teamfoto van 't eerste maken. En ik mocht ook een keer op de foto, dat vond ik heel erg speciaal. Daarna gingen we naar de kleedkamer. Ik mocht helpen de bidons te vullen. Toen kwam de voorbespreking van de wedstrijd. Het ging over tactiek en welke spelers van de tegenstander gevaarlijk konden zijn. Net voor de wedstrijd gaf de scheidsrechter instructies aan de assistenten. Met de scheidsrechter en assistenten mocht ik naar de middenstip. Van daar uit dribbelde ik met de bal naar de goal van de tegenstander om te scoren. Dit ging niet helemaal vlekkeloos. Twee keer op de paal en toen met een panna erin. Het was gelukkig geen slecht voorteken voor de wedstrijd. De wedstrijd begint en ik mag vanuit de dug-out de wedstrijd volgen. Einde eerste helft. Ruststand 3-0. 

Na de rust mag ik weer in de dug-out gaan zitten om de tweede helft te volgen. Eindstand 3-0. Wij gingen van de kleedkamer voor de nabespreking. Als laatste heb ik ook nog een broodje frikandel gekregen, wat er goed in ging. De bal met handtekeningen van de spelers, die ik heb gekregen, zal ik heel goed bewaren. Het was een keileuke middag. Ik wil hiervoor de leiding bedanken en het team voor de mooie wedstrijd.

Groetjes, Jim Sieben, F1G

Zondag 11 oktober 2015: Lars Beerens (RKSVO 1 - Brevendia 1 : uitslag 5-2)

Mijn naam is Lars Beerens en ik ben 6 jaar.
Zondag 11 oktober was ik speler van de week bij de wedstrijd RKSVO-Brevendia. Toen ik om 13:00u op de voetbalclub kwam stond Hans al op mij te wachten bij de kantine. Ik kreeg een snoepzak en een flesje drinken. Na een tijdje mocht ik me gaan omkleden. Daarna hadden we bespreking van de wedstrijd. De trainer gaf allemaal tips waardoor we eigenlijk niet konden verliezen. Om 14:00u begon de warming-up. Ik heb meegerend met de jongens en ik mocht voetballen met de reservespelers. Vlak voor de wedstrijd moesten we nog even van het veld. Daarna kwamen we terug met alle spelers en de scheidrechters. Nadat de spelers elkaar een hand hadden gegeven mocht ik met Chesron de aftrap nemen.

Ik rende met de bal op de goal af tot ik vlak bij de keeper was. Die liet me nog struikelen en hij had eigenlijk een rode kaart moeten hebben. Maar de scheidsrechter floot niet en ik scoorde. Daarna liep ik het veld af en gaf ik trainer Paul een high-five. Tijdens de wedstrijd mocht ik in de dug-out zitten en heb ik water gedronken uit de drinkflessen van de spelers. Ik riep naar Chesron dat hij moest scoren en dat heeft hij gedaan!

Uiteindelijk werd het 5-2 voor RKSVO. Dikke overwinning dus. In de kantine kreeg ik nog een broodje frikadel en ik heb een bal gekregen met de handtekening van alle spelers. Heel tof!
Iedereen bedankt voor deze gave zondag!

Groetjes,? Lars Beerens

Zondag 27 september 2015: Jesse Timmermans (RKSVO 1 - Maarheeze 1 : uitslag 1 - 0)

Zondag 27 september was ik spelertje van de week.
Samen met mijn papa ging ik naar de voetbalclub. Daar werd ik ontvangen door de Trainer en Coach van het 1e Elftal van Ospel.
Ik kreeg een snoepzak en een flesje sportdrank. Toen gingen we naar een ruimte waar een bankstel en biljarttafel stond, en mocht ik mee luisteren naar de opstelling en naar de uitleg hoe de jongens moesten voetballen.

Ik heb zelfs de scheidsrechters en de “vlaggenmannen” een handje mogen geven. Toen gingen we het voetbalveld op en daar mocht ik samen met de grote jongens warm lopen.
Nu zijn ze klaar voor de wedstrijd (RKSVO – Maarheeze)
Ik mocht de aftrap doen en proberen te scoren in de goal bij Maarheeze.
De keeper probeerde de bal te pakken maar dat lukte niet.Yes Goal!!!!
Tijdens de wedstrijd mocht ik samen met een aantal spelers in het hokje (Duc-out) langs de lijn zitten met mijn nieuwe bal met handtekeningen die ik gekregen heb.
In de 1e helft scoorde RKSVO.De scheidsrechter heeft wel een paar gele kaarten moeten geven.
In de rust kregen we thee en werden de jongens goed aangemoedigd door de coach.
Ze hebben geen goal meer gemaakt en Maarheeze gelukkig ook niet.
Het was een spannende wedstrijd maar RKSVO heeft gelukkig gewonnen van Maarheeze met 1-0. 

We hebben in de kantine nog een beetje gedronken en gefeest en ik kreeg nog een broodje kroket.
Het was een dag om nooit te vergeten.
                                                                                               Bedankt voor alles RKSVO!!

Zondag 6 september 2015: Dylan Hermans (RKSVO 1 - SSE 1 : uitslag 3-1)

Op zondag 6 september was het dan zover, ik was speler van de week.
Weet je wat ik nou zo leuk vond, dat RKSVO moest spelen tegen SSE en daar is mijn opa Louis leider van, dus dat maakte het echt wel nog leuker.
Pap bracht mij naar de voetbalclub en ik mocht in de kleedkamer meeluisteren naar de dingen die de trainer allemaal zei. Daarna werd het pas echt leuk want ik mocht mee doen met het warmlopen, fijn ballen overschieten naar de “grote jongens”. Omdat de wedstrijd tegen SSE was kwamen er veel mensen kijken die ik ken, zoals mijn oma, mama en broertje, oom en tante en andere opa en oma. Toen kwam toch wel iets heel spannends en dat was de aftrap, gelukkig scoorde ik nog net. Toen begon de wedstrijd en kwam Ospel achter te staan, maar gelukkig hebben ze de wedstrijd toch gewonnen, jammer voor mijn opa haha.

Ik ben heel blij met de bal met handtekeningen die lekker op mijn kamer ligt. Ik heb zoveel voetballen dat ik op deze wel zuinig wil zijn. RKSVO bedankt voor de hele leuke middag.

Groetjes Dylan Hermans

Volg ons op Facebook