Het bestuur stelt zich voor

Op de eerste bestuursvergadering na de jaarvergadering, is het nieuwe dagelijks bestuur gevormd. De openstaande vacatures zijn via een unanieme stemming gevuld;

  • Hans van den Boom – Voorzitter
  • Sergio Tramontin – Secretaris
  • Patrick de Wit – Vice-Voorzitter
  • Erwin Pijnenburg - Kandidaat penningmeester

Alle leden van het bestuur stellen zich graag zelf voor:

 

 

Angelique Hekers

Leeftijd 58 jaar en ik woon op Ospeldijk. Ik ben werkzaam als interieuradviseur bij Donjon meubelen in Son. Zit al geruime tijd in het bestuur en hou me bezig met sponsoring en facilitair.

Sander Moonen

Ik ben Sander Moonen, 29 jaar oud en woon met mijn vriendin Britt in Ospel. Ik ben inmiddels negen jaar lid van de jeugdcommissie, waarvan de laatste vijf jaar als jeugdvoorzitter. Namens die rol zit ik in het bestuur van RKSVO. Daarnaast ben ik op zondag te bewonderen als leider van RKSVO 6. Ik heb veel zin om met het nieuwe bestuur en alle vrijwilligers aan de slag te gaan! 

Frank Sampers

Mijn naam is Frank Sampers, 15 jaar lid van RKSVO. Voetbal bij Veteranen 2 en ben 53 jaar jong. Op dinsdag train ik lekker met de lager elftallen en zorg ik ervoor dat alle materialen klaarstaan en de ballen zijn opgepompt. In het dagelijks leven ben in ondernemer en heb een adviesbureau dat gespecialiseerd is in zorg, verstrekt door de gemeenten in Nederland. Ben woonachtig in Nederweert, getrouwd met Anita en we hebben twee zonen, Menno en Jurre. Binnen het bestuur zal ik me bezighouden met projecten, waaronder het duurzaamheidsproject van ons mooie sportcomplex. 

Sergio Tramontin

Mijn naam is Sergio Tramontin en ben woonachtig in Ospel. Na jaren actief te zijn geweest als voorzitter van Jong Nederland Ospel. Wacht er nu een nieuwe uitdaging als secretaris bij RKSVO. De club is van binnen nog nieuw voor mij maar ik heb nu al veel waardering voor de mensen die ik in en om de club wekelijks bezig zie. RKSVO heeft een kleurrijke toekomst. Ik ben trots dat ik hier onderdeel van mag zijn.

Hans van den Boom

Mijn naam is Hans van den Boom en vanaf oktober 2020 jullie nieuwe voorzitter. In het dagelijks leven ben ik ondernemer, werkzaam in mijn eigen bedrijf “Locht financieel advies”. Ik woon samen met Wendy in het mooie Ospel. Bij RKSVO al in vele functies actief geweest, en na uitstapjes bij VVV-Venlo, SV Heythuysen en SV Roggel wil ik nu weer actief betrokken zijn bij RKSVO om samen deze mooie club ook “mooi” te houden.

Patrick de Wit

Op mijn 6e begonnen met voetballen bij RKSVO. Op het moment nog actief als voetballer bij 35+. In al die jaren heb ik verschillende taken bij SVO gedaan, van jeugdleider tot trainer SVO 2 en van jeugd coördinator tot TC lid. In het dagelijkse leven werk ik als senior operations manager bij Nunner Logistics in Helmond en woon ik samen met Tamara. We hebben samen 2 kinderen, Stan van 11 jaar en Lynn van 9 jaar.

Dirk Jacobs

Ik ben Dirk Jacobs, 24 jaar en woonachtig in ons mooie dorpje Ospel. Ik ben sinds september jongstleden opnieuw lid geworden van RKSVO. Daarvoor ben ik 13 jaar actief geweest als spelend lid, nu ben ik vooral betrokken bij de club omdat mijn broertje Guus het doel van RKSVO 1 bewaakt, waarvan ik uiteraard trouwe supporter ben. Binnen het bestuur ben ik algemeen bestuurslid en wordt er de komende periode bekeken waar mijn hulp gebruikt kan worden. In het dagelijkse leven ben ik druk bezig met mijn bedrijf, wat gespecialiseerd is in het na-isoleren van de gebouwde omgeving. Ik heb er veel zin in om, samen met jullie, een steentje bij te dragen aan deze mooie club!

Djuri Laenen


 

Halo mijn naam is Djuri Laenen, 31 jaar oud. Ik ben getogen in Ospel en vanaf de F-jes al lid van RKSVO. Ik speel tot op heden bij SVO 6 en ben verantwoordelijk voor de kantine en activiteiten commissies. In het dagelijks leven ben ik culinair adviseur bij mijn eigen bedrijf Black Chef en gilde slagerij Hermanns in Nederweert daarnaast werk ik ook als docent kok op Citaverde. Dit wordt mijn 3e jaar in het dagelijks bestuur en kom altijd met heel veel plezier naar de mooiste club van Limburg.
Volg ons op Facebook