Via deze weg kondigen wij aan, dat wij een nieuw lid voor de redactie hebben mogen toevoegen voor onze vereniging. Wij zijn trots & blij met het feit dat er iemand is die ons komt versterken. Via deze weg een voorstelronde:

 

Beste leden, supporters, sponsoren en betrokkenen van RKSVO,

Sinds enkele weken ben ik toegevoegd aan de redactie commissie, graag wil ik mezelf even voorstellen.

Ik ben Raf Verdonschot en ben al 12 jaar betrokken bij deze mooie voetbalclub.
Tijdens mijn opleiding heb ik veel te maken met marketing & media. Naast dat ik het voetbal-gedeelte heel erg leuk vind, heb ik ook een enorme passie voor marketing & communicatie. Een paar weken geleden stelde Erwin Pijnenburg mij de vraag of ik geen interesse had om de redactie commissie van RKSVO te komen ondersteunen, ik heb goed nagedacht over deze vraag en uit eindelijk te keuze gemaakt om de redactie commissie te komen ondersteunen.

Kortom, ben ik trots op deze voetbalclub en ben ik gemotiveerd om de club te gaan helpen en samen met leden, supporters, sponsoren een mooie tijd te beleven.

Bij RKSVO maak ik nu deel uit van de redactie commissie en ben ik verantwoordelijk voor sociale media, website etc. Daarnaast maak ik ook onderdeel uit als spelend lid bij JO19-1.

Heb je vragen over de website/berichten of andere vragen en wil je meer informatie hebben over de mogelijkheden, kan je vrijblijvend een
e-mail sturen naar: 
Redactie@rksvo.nl

Met sportieve groet,
Raf Verdonschot