Skip to content

Nieuw bestuur 2021

Het bestuur stelt zich voor

Op de eerste bestuursvergadering na de jaarvergadering, is het nieuwe dagelijks bestuur gevormd. De openstaande vacatures zijn via een unanieme stemming gevuld;

  • Hans van den Boom – Voorzitter
  • Sergio Tramontin – Secretaris
  • Patrick de Wit – Vice-Voorzitter
  • Erwin Pijnenburg – Penningmeester

Alle leden van het bestuur stellen zich graag zelf voor:

Angelique Hekers
Leeftijd 58 jaar en ik woon op Ospeldijk. 

Ik ben werkzaam als interieuradviseur bij Donjon meubelen in Son. 

Zit al geruime tijd in het bestuur en hou me bezig met sponsoring en facilitair.

Sander Moonen
Ik ben Sander Moonen, 29 jaar oud en woon met mijn vriendin Britt in Ospel. Ik ben inmiddels negen jaar lid van de jeugdcommissie, waarvan de laatste vijf jaar als jeugdvoorzitter. Namens die rol zit ik in het bestuur van RKSVO. Daarnaast ben ik op zondag te bewonderen als leider van RKSVO 6. Ik heb veel zin om met het nieuwe bestuur en alle vrijwilligers aan de slag te gaan! 

Frank Sampers
Mijn naam is Frank Sampers, 15 jaar lid van RKSVO. Voetbal bij Veteranen 2 en ben 53 jaar jong. Op dinsdag train ik lekker met de lager elftallen en zorg ik ervoor dat alle materialen klaarstaan en de ballen zijn opgepompt. In het dagelijks leven ben in ondernemer en heb een adviesbureau dat gespecialiseerd is in zorg, verstrekt door de gemeenten in Nederland. Ben woonachtig in Nederweert, getrouwd met Anita en we hebben twee zonen, Menno en Jurre. Binnen het bestuur zal ik me bezighouden met projecten, waaronder het duurzaamheidsproject van ons mooie sportcomplex. 

Sergio Tramontin
Mijn naam is Sergio Tramontin en ben woonachtig in Ospel. Na jaren actief te zijn geweest als voorzitter van Jong Nederland Ospel. Wacht er nu een nieuwe uitdaging als secretaris bij RKSVO. De club is van binnen nog nieuw voor mij maar ik heb nu al veel waardering voor de mensen die ik in en om de club wekelijks bezig zie. RKSVO heeft een kleurrijke toekomst. Ik ben trots dat ik hier onderdeel van mag zijn.

Hans van den Boom
Mijn naam is Hans van den Boom en vanaf oktober 2020 jullie nieuwe voorzitter. In het dagelijks leven ben ik ondernemer, werkzaam in mijn eigen bedrijf “Locht financieel advies”. Ik woon samen met Wendy in het mooie Ospel. Bij RKSVO al in vele functies actief geweest, en na uitstapjes bij VVV-Venlo, SV Heythuysen en SV Roggel wil ik nu weer actief betrokken zijn bij RKSVO om samen deze mooie club ook “mooi” te houden.

Patrick de Wit
Op mijn 6e begonnen met voetballen bij RKSVO. Op het moment nog actief als voetballer bij 35+. In al die jaren heb ik verschillende taken bij SVO gedaan, van jeugdleider tot trainer SVO 2 en van jeugd coördinator tot TC lid. In het dagelijkse leven werk ik als senior operations manager bij Nunner Logistics in Helmond en woon ik samen met Tamara. We hebben samen 2 kinderen, Stan van 11 jaar en Lynn van 9 jaar.

Mark Janssen

Ik ben Mark Janssen en lid van de voetbalclub zolang ik me kan herinneren.

Aan het einde van het seizoen 20/21 gestopt in de selectie en als actief voetballer verder gegaan op de hele vroege zondagmorgen.

Toen heb ik ook besloten om me op bestuurlijk vlak binnen de vereniging in te zetten.

Hier zal ik me met name bezighouden met het voetbaltechnische gedeelte.