Periodetitels

STAND PER 11 oktober 2020

TUSSENSTAND 1e PERIODETITEL:

Team Wedstr/Pntn Doelsaldo
RKSVO VE1 3 - 9 15 - 1
RKSVO 4 3 - 9 9 - 1
RKSVO 1 4 - 7 8 - 3
RKSVO 7 3 - 6 13 - 7
RKSVO 3 4 - 6 10 - 9
RKSVO VR1 4 - 6 10 - 10
RKSVO 5 4 - 6 5 - 7
RKSVO VE2 3 - 1 5 - 8
RKSVO 2 3 - 1 7 - 10
RKSVO 6 3 - 0 1 - 15

 

  * Dit team is reeds periodekampioen geweest


Reglement periodetitel senioren 2020-2021 (NIEUW)

In dit seizoen is er een extra seniorenteam gestart, waardoor er in totaal 10 teams zijn. Om de kans op een periodetitel te vergroten is er iom het bestuur besloten om het aantal periodetitels te verhogen naar 4 (ipv 3).

De eerste 6 wedstrijden die in de competitie worden gespeeld, tellen mee voor de eerste periodetitel. De eindstand wordt opgemaakt als ieder elftal 6 wedstrijden heeft gespeeld. Wedstrijden die worden afgelast, kunnen dus worden doorgeschoven naar de volgende periode. De tweede periodetitel telt 5 wedstrijden, de derde periodetitel telt 6 wedstrijden en de vierde periodetitel telt 5 wedstrijden. 

RKSVO 1 speelt 26 wedstrijden: de eerste 22 wedstrijden tellen mee voor de strijd om de periodetitel.

Teams die 18 wedstrijden spelen (VE1 en VE2), slaan de 2e periode over, waardoor hun laatste 11 wedstrijden volledig meetellen voor de derde en vierde periodetitel. Deze teams kunnen dan ook volledig meedoen voor periode drie en vier, omdat er geen gemiddelde over de gehele competitie hoeft te worden berekend. Hierdoor is er tevens voldoende spanning voor de andere teams bij de 2e periodetitel.

Teams die 20 wedstrijden spelen (SVO 2), hebben voor wat betreft de derde en vierde periodetitel een andere regeling. Per nog openstaande wedstrijd krijgen zij het gemiddelde aantal wedstrijdpunten behaald in de gehele competitie. Berekend op basis van het gemiddelde aantal wedstrijdpunten over het gehele seizoen voor de nog openstaande wedstrijden.

De uitslagen van wedstrijden worden geregistreerd in volgorde van daadwerkelijk spelen van de wedstrijd en voor zover deze wedstrijd reglementair wordt meegenomen door de KNVB (uitslagen worden overgenomen conform vermelding op de KNVB-website www.voetbal.nl); Bij gelijk eindigen telt het doelsaldo, is dit ook gelijk dan telt het meeste aantal doelpunten voor. Is dit ook gelijk dan beslist het lot.

De eerste prijs is een aantal consumptiebonnen voor het hele team. Deze bonnen zijn alleen inwisselbaar tijdens de familiedag aan het einde van het seizoen. Het elftal dat al een periode op haar naam heeft staan, komt niet meer in aanmerking voor een volgende periodetitel.

In gevallen waarin bovenstaande regels niet voorzien, beslist het bestuur.

Volg ons op Facebook