Skip to content

Periodetitels

Periodetitels

Tussenstand Periodetitel 1 (5 wedstrijden) ->> per 18-09-2023

Team / Wedstrijden / Punten / Doelsaldo

RKSVO 100000
RKSVO 200000
RKSVO 300000
RKSVO 400000
RKSVO 500000
RKSVO 600000
RKSVO VE100000
RKSVO VR100000

Reglement periodetitel senioren 2023-2024 

De eerste 5 wedstrijden die in de competitie worden gespeeld, tellen mee voor de eerste periodetitel. De eindstand wordt opgemaakt als ieder elftal 5 wedstrijden heeft gespeeld. Wedstrijden die worden afgelast, kunnen dus worden doorgeschoven naar de volgende periode. De tweede, derde en vierde periodetitel tellen ook elk 5 wedstrijden. 

Teams die uiteindelijk minder dan 20 (VE1 speelt er 18) wedstrijden spelen (bijv. door afgelastingen of terugtrekking van een team in de competitie), hebben voor wat betreft de vierde periodetitel een andere regeling: Per nog openstaande wedstrijd krijgen zij het gemiddelde aantal wedstrijdpunten behaald in het gehele seizoen, inclusief gemiddelde aantal doelpunten voor en tegen.

De uitslagen van wedstrijden worden geregistreerd in volgorde van daadwerkelijk spelen van de wedstrijd en voor zover deze wedstrijd reglementair wordt/werd meegenomen door de KNVB (uitslagen worden overgenomen conform vermelding op de KNVB-website www.voetbal.nl). Achteraf geschrapte uitslagen (bijv. door wegvallen van een team) blijven gewoon meetellen voor de periodetitel. Bij gelijk eindigen van teams telt het doelsaldo, is dit ook gelijk dan telt het meeste aantal doelpunten voor. Is dit ook gelijk dan beslist het lot.

De eerste prijs per periodetitel is een aantal consumptiebonnen voor het hele team. Deze bonnen zijn alleen inwisselbaar tijdens de een nader te bepalen dag aan het einde van het seizoen. Het elftal dat al een periode op haar naam heeft staan, komt niet meer in aanmerking voor een volgende periodetitel.

In gevallen waarin bovenstaande regels niet voorzien, beslist het bestuur.