Skip to content

Periodetitels

Periodetitels

Team / Wedstrijden / Punten / Doelsaldo

RKSVO 7
A
10
21 - 11
RKSVO 4
5
12
13 - 7
RKSVO VE1
0
0
0 - 0
RKSVO VE2
0
0
0 - 0
RKSVO 6
4
0
5 - 15
RKSVO 1
3
3
4 - 8
RKSVO 3
3
3
7 - 8
RKSVO 2
2
4
3 - 2
RKSVO VR1
2
6
15 - 0
RKSVO 5
5
9
9 - 9

Reglement periodetitel senioren 2021-2022

De eerste 6 wedstrijden die in de competitie worden gespeeld, tellen mee voor de eerste periodetitel. De eindstand wordt opgemaakt als ieder elftal 6 wedstrijden heeft gespeeld. Wedstrijden die worden afgelast, kunnen dus worden doorgeschoven naar de volgende periode. De tweede periodetitel telt 5 wedstrijden, de derde periodetitel telt 6 wedstrijden en de vierde periodetitel telt 5 wedstrijden. 

RKSVO 1 speelt 26 wedstrijden: de eerste 22 wedstrijden tellen mee voor de strijd om de periodetitel.

Teams die 16 wedstrijden spelen (VE1 en VE2), slaan de 2e periode over, waardoor hun laatste 10 wedstrijden meetellen voor de derde en vierde periodetitel. Deze teams kunnen dan ook volledig meedoen voor periode drie, omdat er in de 3e periode geen gemiddelde over de gehele competitie hoeft te worden berekend. Hierdoor is er tevens voldoende spanning voor de andere teams bij de 2e periodetitel.

Teams die uiteindelijk minder dan 22 (of 16 bij VE1 en VE2) wedstrijden spelen (bijv. door afgelastingen of terugtrekking van een team in de competitie), hebben voor wat betreft de vierde periodetitel een andere regeling. Per nog openstaande wedstrijd krijgen zij het gemiddelde aantal wedstrijdpunten behaald in de gehele competitie. Berekend op basis van het gemiddelde aantal wedstrijdpunten over het gehele seizoen voor de nog openstaande wedstrijden.

De uitslagen van wedstrijden worden geregistreerd in volgorde van daadwerkelijk spelen van de wedstrijd en voor zover deze wedstrijd reglementair wordt meegenomen door de KNVB (uitslagen worden overgenomen conform vermelding op de KNVB-website www.voetbal.nl); Bij gelijk eindigen telt het doelsaldo, is dit ook gelijk dan telt het meeste aantal doelpunten voor. Is dit ook gelijk dan beslist het lot.

De eerste prijs per periodetitel is een aantal consumptiebonnen voor het hele team. Deze bonnen zijn alleen inwisselbaar tijdens de familiedag aan het einde van het seizoen. Het elftal dat al een periode op haar naam heeft staan, komt niet meer in aanmerking voor een volgende periodetitel.

In gevallen waarin bovenstaande regels niet voorzien, beslist het bestuur.