Het lijkt nog ver weg, maar de kampcommissie is inmiddels weer in volle voorbereiding voor het nieuwe RKSVO-voetbalkamp 2024. Dit jaar is de kampcommissie op zoek gegaan naar een nieuwe accommodatie en is er gekozen voor Kampeerboerderij de Reehoeve in Bergeijk. Een stukje uit de richting maar zeker de moeite waard, een ruime locatie met sportveld. Accommodatie: https://www.dereehoeve.nl/

Dit jaar vertrekken wij op maandag 8 juli 2024 en komen we terug op vrijdag 12 juli 2024. Dit is de eerste week van de zomervakantie. 

We hebben de kosten voor deze week weer zo laag mogelijk kunnen houden. De bijdrage voor het voetbalkamp is dit jaar € 150,-. Hierin zitten de reserveringen van de overnachtingen, minimaal 1x ergens zwemmen, het eten en drinken bij het ontbijt, lunch en avondeten, en drinken overdag. Extra drinken in de avond dient zelf te worden betaald, ongeveer € 1,50 per consumptie.

Wat krijg je hiervoor?: Een geweldige week vol voetbal, spellen, plezier en feest met vrienden/vriendinnen onder begeleiding van een sfeervolle kampleiding. De nieuwe accommodatie in in Bergeijk beschikt over een sportveld, airhockeytafel, tafeltennistafel, een groot tafelvoetbalspel en een mooi bos, daarnaast kunnen we ook een gezellig kampvuurtje maken. Kortom genoeg ingrediënten voor een onvergetelijke week.

Zit uw kind in een team van de JO12 t/m JO19 en wil hij/zij deze unieke ervaring niet missen, meld uw kind dan uiterlijk vrijdag 1 december 2023 aan via het opgaveformulier https://docs.google.com/forms/d/17pJ0Alv2T8hiDWI0yQr6UJmzEdTJF1t_QjcGo7-R05E/edit

En maak dan uiterlijk vrijdag 1 december 2023  €150,- over op IBAN NL49 RABO 0320 3224 67 ten name van ‘VOETBALVER. RKSVO’. Vermeld hierbij duidelijk je naam en je team!! Hier hebben wij als kampleiding genoeg informatie aan.

 Alle spelers en speelsters vanaf O12 t/m O17 leeftijdscategorie mogen zich voor dit voetbalkamp aanmelden. Ook degenen die nu al bij de senioren spelen en nog O19 gerechtigd zijn.

Houdt er a.u.b. rekening mee dat wij als organisatie tijdig door moeten geven met welke aantallen wij richting de accommodatie zullen gaan en dat wij daarnaast een heleboel voorbereidingen moeten treffen. Het is voor ons dus ontzettend belangrijk om zo snel mogelijk te weten met hoeveel personen we op kamp zullen gaan. Het dringende verzoek om de aanmeldingen dus écht voor de uiterlijke datum vrijdag 1 december 2023 te doen.

Graag komen wij ook te weten wat jullie wensen zijn voor het voetbalkamp.

Mochten er vragen zijn, over welke zaken dan ook, schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen met Daan en Stefan (namens de kamporganisatie). Zie hieronder de contactgegevens. Of reageer via deze e-mail.

Kamporganisatie

E-mail

Telefoon

Daan Janssen

Stefan Kanters

Daanjanssenajax@hotmail.nl

Stefan_Kanters@hotmail.com

 

0681297960

0630879453

 

Met vriendelijke groet, Namens de organisatie: Daan Janssen, Stefan Kanters en de kampleiding 2024