Prins Siem en Prinses Fay: Jubileumprinsepaar van de Jong Vlikke!

Vrijdagavond zijn in Eetk’fee de Vlik Siem (Bongers) en Fay (van den Broek) uitgeroepen als jubileumprinsenpaar van de Jong Vlikke. Rick (van Hulsen) en Lynn (de Wit) zullen het prinsenpaar bijstaan in dit 11e Jong Vlikke seizoen.

Het gezelschap wordt compleet gemaakt door een raad van elf, die net zoals het prinsenpaar en adjudanten afkomstig zijn uit groep 8 van basisschool de Schrank.

Prins Siem I is een zoon van Paul Bongers en Karin Mertens. Zij waren in 2006 prinsenpaar van de Heiknuiters in Altweerterheide. Helaas is Paul niet meer onder ons, maar Mathijs de Leeuw zorgt dat Siem niks te kort komt. Samen met zijn ouders, zusje Meike en broertje Gies woont Siem op de Kuilstraat.

Prinses Fay is een dochter van “Aod prîns” Job van den Broek en Rianne Minten en is woonachtig op de Plattepeeldijk. De twee broers Nick en Mace en zusje Roxx maken het gezin compleet. Fay luistert natuurlijk het liefste naar de liedjes van Drej kieër niks, maar is de rest van de dag alleen maar bezig met haar paarden.

Siem is behalve voetballer (RKSVO JO12-1) ook fan van quad rijden en combine racen. De motoren van Siem en de paarden van Fay zorgen ervoor dat dit jubileumprinsenpaar de orde van de “PK’s” heeft ingesteld en gaat regeren met de volgende spreuk:

“Alle PK’s aane kântj, Vae veere 11 jaor Jong Vlikkelândj!

De jubileumreceptie van de Jong Vlikke is op 4 februari 2023, aanvang 18:00 uur.