Onze RKSVO-website is de afgelopen maanden in een volledig nieuw jasje gestoken door Glendi – Digital Solutions onder leiding van een RKSVO-werkgroep (Erwin Vaes, Paul Kessels, Joost van Lierop en Erwin Pijnenburg).

De vorige website was aan vernieuwing toe en het onderhoud van de oude website werd tevens te duur daarom is er door RKSVO een reeks van offertes opgevraagd waarna wij uiteindelijk gekozen hebben voor Glendi. Met minimale kosten hebben wij de oude website omgezet naar een nieuw fris jasje waarmee wij weer jaren vooruit kunnen.

Via de gebruikelijke link https://www.rksvo.nl kun je naar de homepagina gaan en daar het resultaat bekijken. We zijn benieuwd naar jullie reacties (positieve en voorstellen voor verdere verbetering) op Social media (Facebook, Instagram, Linkedin) of via email (redactie@rksvo.nl).
Via deze weg willen we tevens de eigenaren van Glendi – Digital Solutions (GLenn Martens EN DIon Zwartjens) van harte bedanken voor het opzetten van de website, het meedenken in oplossingen en de prima ondersteuning tot dusver.

Naast de website omzetting was het ook noodzakelijk om de e-mail aan te passen. Wij hebben i.s.m. Solon ICT uit Ospeldijk gekozen voor een Nonprofit licentie bij Microsoft zodat ook de e-mail weer jaren vooruit kan, hiervoor willen wij Mark Wijdemans bedanken.

Nieuwe website RKSVO