Na gisteren met zijn alle gefeest te hebben op het jeugdprinsenbal van de Vlikkesteakers stonden we vandaag allemaal fris en fruitig op het veld! Toch Meike 😉 

Onze tegenstander was voor vandaag ZSV uit het Brabantse Deurne. 

Na een paar vervelende nederlagen was heel het team gebrand om de winst te pakken vandaag. 

De eerste tien minuten begonnen sterk en fel! De inzet was goed te zien. Het eerste doelpunt liet even op zich wachten. Daar in de eerste helft maakte onze Jort op de rechterflank een actie naar binnen. Paste strak naar omze lenige Lars die een tegen een kwam te staan met de keeper. BAM snoeihard in de goal. 1-0 Rksvo! 

Al snel werd er bij de aftrap de bal weer afgenomen door ons beest op het veld, Stan en gepast in de richting van Scherpschutter Jort die heeeeeeel dicht bij de goal stond en juist met zijn rechtervoet binnen tikte! 

BAM 2-0! Evvennn pauzee en weer door! 

De tegenstander was natuurlijk ook gebrand om te scoren en werd feller en feller! Waarbij onze Sterkeeper Stef in actie werd gebracht en een doelpunt tegen voorkwam! Dikke redding waren de woorden van het team! 

Laatste tien minuten  kwam Zsv terug en moest heel het team aan de bak om een tegen doelpunt te voorkomen.  Er werd gestreden en dat was te zien. Corner voor Ospel, lars dribbelt in en gaf een voorzet op de kleinste maar perfect spelende spits Thijn. Op de slof maakte hij de 3-0! 

Ook die laatste was nog voor Ospel! Precies hetzelfde als de actie hiervoor maar dan nog mooier! Het samenspel en het doorzetten bracht ons vandaag de winst! 

Trots op het hele team en op naar de volgende! 

Groetjes de trainers van de Jo9 02!