Bij RKSVO zijn we trots om deel te nemen aan het initiatief van de KNVB, de “Week van de Scheidsrechter”. Dit is de perfecte gelegenheid om onze waardering uit te spreken voor de onmisbare schakels in onze voetbalvereniging – onze geweldige scheidsrechters. Daarom hebben wij de afgelopen week onze scheidsrechter bedankt middels een kleinigheidje. Via deze weg willen wij nogmaals onze waardering uiten.

Scheidsrechters: De Stille Helden van het Veld

Scheidsrechters zijn de stille helden van het voetbalveld. Ze zorgen ervoor dat onze wedstrijden eerlijk, sportief en veilig verlopen. Hun toewijding en passie voor de sport zijn bewonderenswaardig. Ze staan vaak onder druk, moeten snelle beslissingen nemen en nemen verantwoordelijkheid voor het handhaven van de regels. Onze scheidsrechters doen dit met een glimlach en met een groot hart voor het spel.

Waardering voor Onze Scheidsrechters

Bij RKSVO waarderen we onze scheidsrechters enorm. We begrijpen dat ze een onschatbare bijdrage leveren aan onze vereniging en zonder hen zouden onze wedstrijden niet kunnen plaatsvinden. We willen graag onze oprechte dankbaarheid uitspreken aan al onze scheidsrechters, of ze nu wekelijks op het veld staan of af en toe een wedstrijd fluiten.

Dank aan Onze Heldhaftige Scheidsrechters

Dus, tijdens de Week van de Scheidsrechter, willen we onze scheidsrechters in de schijnwerpers zetten en laten zien hoeveel ze voor ons betekenen. Laten we hen bedanken voor hun inzet, passie en toewijding aan het voetbalspel. We hopen dat iedereen in onze RKSVO-familie, van spelers tot ouders en supporters, zich bij ons aansluit om onze scheidsrechters te bedanken en te erkennen als onmisbare helden in onze vereniging. Samen maken we RKSVO sterker en eerlijker, dankzij de inzet van onze scheidsrechters.

Paul Peeters

Scheidsrechter coördinator RKSVO