Het is jullie vast niet ontgaan dat RKSVO dit jaar 75 jaar bestaat. Onze vereniging leeft dankzij allemaal bijzondere mensen die zich; dagelijks/wekelijks/maandelijks/jaarlijks inzetten voor RKSVO!

Een 75 jarige bestaan voor een voetbalvereniging moet natuurlijk GROOTS gevierd worden omdat we hier met zijn alle TROTS op zijn.

Buiten het feit dat we dit GROOTS gaan vieren tijdens het jubileumweekend 16-17-18 juni, zijn we ook ontzettend TROTS op al onze vrijwilligers.

Als bestuur willen we op zondag 18 juni om 17:00 uur ook stilstaan bij een clublid of meerdere clubleden die door inzet/betrokkenheid voor onze vereniging een speciaal moment verdienen.

Dit moment verdient draagkracht maar ook respect vanuit al onze leden.

Daarom willen wij als bestuur aan jullie vragen om binnen de club eens na te gaan welk clublid of clubleden een speciaal moment verdient en beschrijf ook waarom diegene dit verdient. Daarnaast; waar denken jullie dat diegene voor in aanmerking komt?

Wij verzoeken jullie om diegene waar jullie van denken dat hij of zij voor een speciaal moment in aanmerking komt, hiervoor uiterlijk op woensdag 31 mei aan te melden bij secretaris@rksvo.nl.

Het bestuur zal de verzoeken met zorg beoordelen en hier ook een besluit innemen.

Groetjes,

Bestuur RKSVO