Beste leden,

Nu de temperaturen beginnen te dalen en de winter voor de deur staat, willen we graag jullie aandacht vestigen op het belang van thermokleding bij onze sportactiviteiten. Thermokleding is niet alleen comfortabel, maar het biedt ook tal van voordelen om je warm en comfortabel te houden tijdens trainingen en wedstrijden, zelfs in koude omstandigheden (onder 10 graden).

1. Isolatie: Thermokleding houdt je lichaam warm door een isolerende luchtlaag dicht op je huid te creëren. Dit betekent dat je minder last hebt van de kou en je spieren soepeler blijven.

2. Zweetregulatie: Thermokleding is ontworpen om vocht van je huid weg te trekken, waardoor je droog blijft. Dit is vooral handig wanneer je begint te zweten tijdens intensieve trainingen.

3. Bewegingsvrijheid: Thermokleding is meestal gemaakt van elastische materialen, waardoor je ongehinderd kunt bewegen. Het zit strak op je lichaam zonder je beperkingen op te leggen.

4. Voorkomen van blessures: Door je spieren warm te houden, vermindert thermokleding het risico op blessures en stijfheid, vooral in koude omstandigheden.

We raden aan om thermokleding als basislaag te dragen en deze te combineren met andere lagen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Dit kan helpen om je lichaamstemperatuur te reguleren en je prestaties te verbeteren.

Laten we er samen voor zorgen dat we warm en comfortabel blijven tijdens het sporten en onnodige blessures voorkomen! 

De filialen van Sportpunt hebben momenteel en leuke aanbieding met betrekking tot Thermo kleding, bij het aantonen van dit bericht ontvangt u 15% korting op een gehele Thermoset.

Sportpunt Deurne, Kerkstraat 24 Deurne

Sportpunt Someren, Postelstraat 20 Someren

Bestel voor 11-11 en ontvang jouw thermoset binnen 3-4 werkdagen

Sportieve groeten,

RKSVO