Bij een voetbalclub als @RKSVO wordt niet alleen over voetballen nagedacht. Er wordt daar hard gewerkt aan wat er nodig is voor de toekomst van de club en voor de leefbaarheid in het dorp Ospel.
Daarom heeft RKSVO Bouwstudio 8012 (Joey de Bruin en Freek op ‘t Root) benaderd om mee te denken aan een ruimtelijk plan om Ospel en RKSVO klaar te maken voor de toekomst.

In samenwerking met @jacobsgijs van Tomorrow Design hebben wij een vlekkenplan mogen ontwerpen met een visie voor hoe we zowel de voetbalclub als overige sportverenigingen
in Ospel een mooie en toekomstbestendige accomodatie kunnen geven. Denk daarbij aan de tennisclub TC de Meulenslag, hondenschool Fun en Focus en @jongnlospel.

Dit kan allemaal gecombineerd worden met het ontwikkelen van woningen, want daar is ook een sterke behoefte aan. Kortom ambitieuze plannen voor de toekomst van Ospel,
die recent zijn gepresenteerd aan @gemeentenederweert. De gemeente Nederweert ziet dit plan als een positieve ontwikkeling en gaat er ook graag mee aan de slag.